WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Postlar başlığa eklenmiyor.

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce recnes tarafından başlatıldı
  • recnes tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Wordpress 2.0.5 türkçe kurdum siteme.

Şöyle saçma bir sorun ile karşı karşıyayım.
    Yazı yazmak için admin panelini açıyorum ve yazımı yazıyorum.
    Buraya kadar herşey normal. Anormal olan kısım şu :

Bazı yazılarım siteye ekleniyor. Bazılarının ise sadece başlığı ekleniyor.
    Yazdığım satırlarca yazı içeriğe eklenmiyor.

Sağlam olarak eklenen yazılarda ise değişiklik yaptığım zaman, yapılan değişiklik kaydolmuyor ve yine yazı eski hali ile sistemde duruyor.

PHPMyAdmin ile kontrol ettiğimde ise durumun doğru olduğunu görüyorum. Yani değiştirme işlemi yapılmıyor. Yani yazdığım yazının içeriğe eklenmediğini veya değişiklik yapılmadığını oradan da görebiliyorum.

Nasıl bir hata olduğu konusunda bir fikri olan var mı?

1 yıl önce #
  2. Gerçekten ilginç bir durum :) Kullandığınız tarayıcıyı değiştirerek (Örneğin; Internet Explorer yerine FireFox ya da Opera kullanarak) denediğinizde de aynı sonucu mu alıyorsunuz?

1 yıl önce #
  3. Temadan kaynaklanıyor olabilir mi?

1 yıl önce #
  4. Temadan kaynaklanıyor olabilir mi?

Açıkcası buna pek ihtimal vermiyorum. recnes, phpMyAdmin ile kontrol ettiğinde gerçekleştirdiği değişikliklerin görünmediğini belirtmiş. Bu da WordPress yönetici panelinde bir şeylerin ters gittiğini gösteriyor bana göre.

Yazıları hazırlarken WordPress'in zengin metin düzenleyicisini (TinyMCE) kullanıyorsanız hatanın kaynağı bu olabilir. Tarayıcılar, gösterime hız kazandırmak adına, Java kodlarını farklı şekillerde yönetiyorlar ve WordPress'in Java tabanlı metin düzenleyicisi de bazen sorun yaşatabiliyor.

Eğer hata ile karşılaştığınız tarayıcı dışında bir tarayıcı ile de aynı sorunla karşılaşırsanız kullandığınız java versiyonunu yükseltmeyi ya da zengin metin düzenleyicisini iptal etmeyi düşünebilirsiniz.

1 yıl önce #
  5. Evet sorunun TinyMCE olduğunu keşfettim. Klasik metin düzenleyicisine geçtiğim zaman sorun ortadan kalktı.

Ayrıca sorun tarayıcı fark ettirmiyor. Her tarayıcıda aynı sorunu yaşatıyor.

Gerçi windoze kullanmadığım için IE'yi bilemeyeceğim

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.