WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Konu Başlığı Altına Etiket Yerleştirmek?

(9 posts)
  • 9 ay önce Amorphis tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Amorphis
    Üye

Merhabalar,
    Arkadaşlar bir konu ile ilgili yazılan etiketlerin www.minivizyon.com'daki gibi konu başlığının altında çıkmasını istiyorum.

Resimdeki gibi olmasını istiyorum :
    http://img160.imageshack.us/img160/1267/etktjk4.jpg

Bunun için ne yapmam gerekiyor. Amatör olarak uğraşıyorum ve ilk kez wordpress kullanıyorum. Simple Tagging eklentisini inceledim ama açıkcası pek istediğim sonucu verdiği söylenemez, tam olarak ben de becerememiş olabilirim :s . Resimdeki gibi istediğim sonucu elde etmek için bir eklenti yüklemem gerekiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çok teşekkür ederim.

Tarih: 9 ay #
  2. doğru yoldasınız lütfen ilerleyin... forumda arama yapın.. :)

bide ahanda burdan http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/2230?replies=20

3. Site yönetiminiz/tercihler/etiketler/genel seçenekler de, "Yazının sonunda otomatik olarak etiket listesini göster:" seçeneğini işaretleyin yazı altlarında etiketler otomatik çıkacaktır, ama çok sayıda etiket girerseniz hoş bir görüntü olmaz.

4. evet ben yaptım oldu
    sağol kardeş...

5. Amorphis
    Üye

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Sevgili eylultoprak, o konuyu inceledim zaten simple tagging yazan hemen her konu ve bağlantıyı irdeledim ama yine de istediğim sonuçları elde edecek yazıları bulamadım ya da o kadar becerikli dğeilim.

Sevgili canarkadaş, dediğiniz şekilde ayarladım konu başlığı altında olmasa bile şimdilik bir çözüm sağlamış oldum sayenizde, teşekkür ederim.

İyi çalışmalar arkadaşlar.

6. arkadaşım eylül arkadaşın verdiği yerden etiketler eklentisini kurunca canarkadaş ın dediğnii yaparsan tam istediğin gibi oluyor ;)
    ben yaptım oldu
    bak istersen tam dediğin gibi olmuş sanırım www.burakbudak.com

7. @burakbudak eylül değil eylültoprak aaaa :)

@Amorphis demek yapınca oluyormuş.

8. ben adını eylül olarak düşündüm o yüzden öyle yazdım
    pardon "EYLÜLTOPRAK" :)

9. Etiketleri sizin istediğiniz şekilde görüntülemek için buradaki texte bakın.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.