WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

1 Bit Audio Player (Türkçe)

(18 posts)
  • 9 ay önce canarkadas tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. 1 Bit Audio Player
    Mark Wheeler ın 1 Bit Audio Player eklentisi ile mp3 lerinizi sitenizde üstteki resimdeki gibi yayınlayabilirsiniz.

Eklentinin Türkçe ve son sürümünü buradan (Paylaş), buradan (Rapid) yada buradan (Divshare) indirebilirsiniz, dosyada açıklama mevcut.

Tarih: 9 ay #
  2. canarkadaş saolasın paylaşım için.

Tarih: 5 ay #
  3. Ellerine sağlık güzel bir iş çıkarmışsın. Allah bozmasın :)

Tarih: 5 ay #
  4. Mübarek insan benimde işime yaradı teşekkür ederim.

Tarih: 1 ay #
  5. Aslında ilk başta bunu kullanıyordum ben ama aynı zamanda indirme linki şeklinde ekleme sağladığı için audio playeri öğrenince onu kullanmaya başladım o daha kullanışlı diye düşünüyorum..

6. Wordtube gibisiii yoook :).. Buradan yada buradan eski dil dosyası ile Türkçeleştirilmiş son sürümü, indirebilirsiniz, sunucunuza atın etkinleştirin, bir deneyin.. Ne kaybedersiniz..:) Başka bir player'ı tanıttığım bu yazıya bunları yazarak kendimle mi çelişiyorum, çelişeyim, ne kaybederim..:)

Tüm cevap yazan arkadaşlar sizde sağolun..

7. azkural
    Üye

Canarkadaşın önerisi üzerine wordtube eklentisini inceledim ve kullanmaya başladım. Harika bir şey. Teşekkürler. widgetin olması bloğun heryerinde kullanılabilmesi, birçok dosya türünü desteklemesi, özelleştirilmesi vs. harika özellikler.
    Yalnız ben playlist oluşturdum ama ayarlarını hertürlü kurcalamama rağmen birtürlü playerin altında playlisti gösteremedim.

Bir arkadaş sormuştu; bu eklentiyle seçtiğiniz şarkı otomatik arka fon olarak çalmaya başlıyor ve sizin istediğiniz gibi durmadan tekrarlattırılabiliyor.

Devre arasında yazıyorum. Fenerbahçeye başarılar.

8. wordtube

Resimdekileri bir deneyin, playlist'i epeydir kullanmadığım için emin değilim, wordtubeda şarkıda yüklü değil deneyemiyorum..

İzlerken... 2.1 öne geçtik, yerçekimine meydan okurken yazıyorum..:)

9. azkural
    Üye

Böyle muhteşem bir maç sırasında bile değerli vaktini ayıran canarkadaşa ne kadar teşekkür etsem azdır. Fedekarlık ancak bu kadar olur.

Ancak dediğin ayarı yapmama rağmen yine de gözükmedi.

"Bütün medya dosyalarını bir çalma listesinde gösterebilirsin. Bu çalma listesini göstermek için bu tagi kullan [MYPLAYLIST=last15]"

Yukarıdaki gibi bir ifade var. Sidebara eklediğim playerın altında gözükmesini istiyorum. Bu tag ı nasıl kullanacağım.

TEBRİKLER FENERBAHÇE.

10. @azkural
    Eklentide verilen bu [MYPLAYLIST=last15] ve benzeri kodları sadece yazı ve sayfa oluştururken kullanabilirsiniz, sizin istediğiniz için burada verilen kodu elle sidebar.php'ye eklemelisiniz, yada bileşenler özelliğini kullanmalısınız, çalma listesi içinse ayarları kurcalamanız lazım bilemiyorum..

11. azkural
    Üye

sizin istediğiniz için burada verilen kodu elle sidebar.php'ye eklemelisiniz,

Tekrar teşekkür ederim canarkadaş. Widgeti kullanmamış olmakla beraber istediğimi gerçekleştirdim. Mutlu ve sağlıklı kalın.

12. selam arkadaşlar wordtube yi kurmaya çalışıyorum ama bi yer eksik kalıyor sanırım çalıştıramadım adım adım anlatabilirseniz sevinirim

Tarih: 1 hafta #
  13. @seyyahayati

Wordtube detayları için buraya bakınız, eksik kalan yer muhtemelen bu kısımdır..

Sitemde forum alanına mesaj bırakmışsınız foruma aylardır girmediğim için görmedim şimdi buyrun;)

Kullanımını resim ile açıklamak gerekirse.;

wordtube

14. valla canarkadaş o zaman bi derdim vardı ama onu da unuttum :D wordtube nin içine bir sürü dosya yüklemişim ,, silip yeniden yükleyeceğim anladığım kadarıyla sadece mediaplayer.swf bu eklenecek sonrası widget den veya yönetimden eklenecek sanırım sorun olursa yine yazarım teşekkürler canarkadaş

15. canarkadaş wordpress mi farklı anlamadım gönderdiğin resim yabancı geldi bana :D bir de şuna bakarmısın

resmi nasıl ekleyeceğim mesaja grafik dedim ftp den adresi yazdım ama gitmedi birde böyle deneyeyim bmp dosyası
    http://www.seyyahayati.com/wp-content/uploads/wordtube.jpg

canarkadaş göndereceğim resmin adresi bu ama açılmıyo ne yapacağımı bilmiyorum sadece benm word press sizinkinden farklı onu anlatmak isteyecektim resimde

16. Siteniz/yönetim/yönet/medya merkezi (siteniz/wp-admin/edit.php?page=wordtube-admin.php) kısmından medya ekleyebilirsiniz, resmi buraya atabilirsiniz sizin ki açılmıyor, resim yolu sitenizde doğru değil, aynı şey mp3 için de geçerli sanırım, mp3'ün yolunun doğru olduğuna emin olun, üstte bulunan resme tekrar bakın..

Düzenleme:

Siz WP 2.5 kullanıyorsunuz resim ise 2.3 ile hazırlandı, ama görünüm hariç her şey aynı..

17. canarkadaş çok çok teşekkürler hallettim sanırım gönderdiğiniz resimden yararlandım ve media yı yeniden yükleyerek oldu benim önceden yüklediğim mp3 leri nasıl veya şöyle sorayım direk cuteftp ile upload ediyorum dosyaları onları gösteremeiyim illa direk pc den mi yüklenecek ?

18. cuteftp ile upload ediyorum dosyaları onları gösteremeiyim illa direk pc den mi yüklenecek ?

Siz de sağolun, dosya yüklemeyi istediğiniz gibi yapabilirsiniz yeter ki yüklenen dosya adresini doğru olarak kullanın..

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.