WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Meta-Se ve Simple tagging hakkında birkaç soru

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce SoulSmasher tarafından başlatıldı
  • mutfakma tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. selam arkadaşlar, ben wordpressde yeniyim, kafama bir soru takıldı forumda aradımda tam istediğim cevabı bulamadım.

seo meta tag geliştirmesi için şu anda 2 temel eklenti var. biri Meta-se diğeri Simple tagging.

şimdi kafama takılan 2 soru var.
    temelde bu ikisinin de işlevleri aynı, fakat bu ikisi meta taglarına neleri nasıl ekliyor.

meta-se için meta keywords değerlerini elle kendimiz giriyoruz post eklerken. peki meta-se de meta description da yapabilir miyiz?

peki simple tagging de hem meta keywords, hem de meta description mu ekleniyor? eklenen meta taglarında keywordsleri sanırırm UTW ve Jerome’s Keywords den kendisi import edip otomatik ekliyormuş. bu anahtar kelimeler içerisinde türkçe kelimeler var mı ? eğer varsa biz yenilerini ekleyebiliyor muyuz?

Teşekkürler,
    Arda

1 yıl önce #
  2. Merhaba arda,
    öncelikle aramıza hoşgeldin...

Simple Tagging Etiket bulutu için kullanılır genellikle,ve görevi sadece etiketlerden yani anahtar kelimelerden(keywords) sorumludur.(Türkçe karakter sorunu yaşayabilirsiniz)

Ama meta-se'de hem açıklamalar(description) hemde etiketler(keywords) için kullanılır.

1 yıl önce #
  3. yardımın için teşekkürler sekopeko 2 modülü de denedim. link bulutu olayı meta keywords olduktan sonra zaten sanırım pek bir işe yaramayacağından google, yahoo, msn bot vs indexlerken meta-se yeterli olacak.

yardımın için teşekkürler :)

1 yıl önce #
  4. rica ederim :)

1 yıl önce #
  5. amorphine
    Üye

arkadaşlar merhaba bende çok yeniyim ve meta se eklentisi kurdum fakat script bilgim az olduğundan nasıl yapacağımı bilmiyorum,örnekli bir açıklama verebilirseniz çok sevinirim şimdiden ilginize çok teşekkürler.

1 yıl önce #
  6. mutfakma
    Üye

Merhaba;

Wordpress 2.2.1 kullanıyorum, meta-se 3 versiyonunu kullanıyordum, fakat meta-se description u yazmıyordu...

Meta-se nin sitesinde 4.0 versiyonunu indirdim, kurdum, eklenti kısmında evvelden meta-se 3 yazıyordu şimdi ise meta-se 31 yazıyor...

Fakat yine; Meta-SE de keywords çıkıyor, fakat description çıkmıyor.Sorun nerde acaba ?

Yardımcı olabilirmisiniz...

Şimdiden teşekkür ederim...

Saygılarımla...

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.