WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Simple Tagging Kurulumu

(7 posts)
  • 9 ay önce sekopeko tarafından başlatıldı
  • fuzuli tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Wordpress-tr forumlarında simple tagging eklentisinin kurulumu epeyce tartışıldı ve konuşuldu(halen devam ediyor).

Kendi blogumda simple tagging eklentisi için özel ayırdığım sayfamda sürekli güncel versiyonlarının kurulumunu en ince ayrıntısına kadar anlatmaktayım.

Blogumdan Simple Tagging Eklentisinin Kurulumuna Burdan Ulaşabilirsiniz.

Not:Eklenti kurulumunu en ince ayrıntısına kadar burda anlatmak isterdim,ama daha önceki anlattıklarımda, forumdan kaynaklanan kısıtlamalar nedeniyle kod karmaşasına yol açmaktadır.O yüzden eklentiyi kendi blogumda yazmış bulunmaktayım.

Tarih: 9 ay #
  2. Merhabalar, bu eklentiyi siteme kurdum ama sitemin sadece anasayfasında şöyle bir hata verdi: WordPress veritabanı hatası:

a

Bunu nasıl çözebilirim..? Yardımcı olursan memnun olurum.

Tarih: 6 ay #
  3. Merhabalar, bu eklentiyi (1.1.7) siteme kurdm ama sitemin anasayfasında şöyle bir hata verdi:

WordPress veritabanı hatası: [Table 'gramerim_gramerimiz.wp_post2cat' doesn't exist]

SELECT p2c.category_id AS cat_id, COUNT(p2c.rel_id) AS numposts, UNIX_TIMESTAMP(max(posts.post_date_gmt)) + '3' AS last_post_date, UNIX_TIMESTAMP(max(posts.post_date_gmt)) AS last_post_date_gmt FROM wp_post2cat p2c INNER JOIN wp_posts posts ON p2c.post_id=posts.id WHERE 1 = 1 AND posts.post_type = 'post' AND posts.post_status = 'publish' AND posts.post_date_gmt

Bunu nasıl çözebilirim..? 2.3 kullanıyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.

4. 2.3 eklenti sistemi mevcut. ondan bu hata.

5. peki bunu düzeltmenin bir yolu yok mu? Kullanamayacak mıyım yani bu eklentiyi..? Ayrıca 1.1.6 da da aynı hatayı verdi. Ne yapacağım şimdi..?

6. fuzulisin harbiden :)

wordpress 2.3 üzerinde simple tag eklentisi kurulu geliyor. www.dmry.net bakın orda 2.3 için yazdığı bir eklenti sizi karşılayacakdır.

http://www.dmry.net/wordpress-secilebilir-etiket-listesi-eklentisi

7. :) :) :) Evet yaa
    bir önceki mesajını tam anlayamamışım çok dalgınım şu sıralar. Kusura bakma. :) Ya bunu ısrarla kurmak istememin nedeni etiket için değil; title ve keyvords için istiyorum. Yani yazı yazarken title ve keywords vardı deneme yaptığım sitede ama buraya atınca kayboldu. Sorunumu Şurada da dile getirdim ama kimse cevap yazmadı. Acaba nedeni simple tagging midir diye düşündüm o yüzden kurmayı denedim. Peki Buradaki sorunum için bir fikrin var mı..? :D Teşekkürler

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.