WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Ana sayfada yazıların hepsi çıkıyor

(20 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce headhunter117 tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. headhunter117
    Üye

arkadaşlar ben ayarlardan sitenin anasayfasında yazıların özeti göster diyorum hani devamı için tıklayın felan diyo ya.ayarlamama rağmen o çıkmıyo.
    tercihler kısmında ayar yaptığım zman güncelle dedğmde hep hata veriyo.neden acaba birde neden devamını oku diye çıkmıyoda bütün yazıyı gösteriyo bilen varsa sölerse çoookkk sevinirim.

şimdiden teşekkürler

Yönetici notu: Lütfen yeni bir konu açmadan önce ana sayfamızda sabit olarak duran forum kurallarını okuyun; Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun, konu başlıklarınızda ve mesajlarınızda "yardım" gibi gereksiz ifadeleri kullanmayın. Başlık düzenlendi. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. temadan kaynaklanan sorun olabilir.Kontrol etmenizi öneririm.

1 yıl önce #
  3. headhunter117
    Üye

her temada aynı sorunu yapıyo default temada bile.

1 yıl önce #
  4. Tercihleri güncellediğiniz zamanda hata aldığınızı söylemişsiniz...Tam olarak ne hatası alıyorsunuz?

1 yıl önce #
  5. headhunter117
    Üye

Resim

böyle bir hata veriyor.tercihlerin bütün kategorilerinde böyle yapıyor.Birde neden acaba yazılarda özet yapmıyor.bütün yazıyı çıkarıyor ayarlıyorum özet diye ama yine bütün yazıyı çıkarıyor.yardım lütfen çok lazım :(

1 yıl önce #
  6. Bunun bir çok nedeni olabilir, veritabanı olabilir, fonksiyon hatası olabilir... Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadığım için kesin bir cevap veremiyeceğim.

Blogunuzun adresini alabilirmiyim ?

1 yıl önce #
  7. WordPress kullandığınızdan emin misiniz? Verdiğiniz ekran görüntüsü blog.com servisinden alınmış, blog.com ile ilgili destek almak için adres şu:

http://support.blog.com/?group=blogs

1 yıl önce #
  8. bunuda mı görecektik.

?

1 yıl önce #
  9. headhunter117
    Üye

hayır arkadaşlar wordpress kullanıyorum wordpress kullanmasam burda işim ne.Tercihlerden güncelleme yapınca işte oraya bağlanıyo ve öyle bi hata veriyo. blog adresim http://ithalforum.com//blog/wordpress isterseniz bakın.Sürekli aynı hatayı alıyorum.Bazen admin girişindede aynı şeyi yapıyor geri diyorum yeniden giriyorum.Neden böyle birşey oluyor ki ?
    birde öyle hata verdiği zman adres çbuğunda şöyle bir adres çıkıyor.
    http://blog.com/wordpress/wp-admin/options-reading.php/?updated=true
    yardımlarınızı bekliyorum Lütfenn...

1 yıl önce #
  10. Merhaba,

Öncelikle burası zaten yardımlaşma platformu, her mesajınızda "lütfen yardım" gibi ifadeler kullanmanıza gerek yok.

Soruna gelince, blog adresinizi yanlış ayarlamış olabilirsiniz. Yönetim panelinde Tercihler -> Genel bölümünde blog adresinizi nasıl ayarladınız?

1 yıl önce #
  11. headhunter117
    Üye

tamam özür dilerim öyle yazdığım için.

blog adresim şöyle http://ithalforum.com//blog/wordpress. ama yinede böyle bi hata veriyor.Admin girişlerindede oluyor bu.Bir türlü çözemedim neden olduğunu

1 yıl önce #
  12. Her temada aynı sorun olduğunu söylüyorsunuz peki, yazı yazarken <!--more--> tagını kullanıyormusunuz ?

1 yıl önce #
  13. headhunter117
    Üye

onu tercihlerden ayarladım özet diye ama yinede bütün yazılar çıkıyo.more çıkmıyor.

1 yıl önce #
  14. Yazınızı yazarken <!--more--> tagını kullanmazsanız, istediğiniz kadar tercihlerden ayarlayın özet şeklinde çıkmaz....

Lütfen yazınızı yazarken <!--more--> tagını kullanarak denermisiniz ?

1 yıl önce #
  15. headhunter117
    Üye

tam olarak nasıl yapacağım onu anlatabilirseniz çok sevinirim

1 yıl önce #
  16. Sitemizde yayınlayacağımız yazıların sadece bir kısmının görünmesini ve yazının tamamına ulaşmak için bir buton oluşmasını istiyorsak yazımızın görünmesini istediğimiz bölümden hemen sonra mouse ile tıklıyoruz, sonra, kod bölümünden “more” butonunu tıklıyoruz yazımızın içinde <!--more--> diye bir kod oluşuyor, biz bu kodu elle yazarak da bu özelliği kullanabiliriz, bu sayede yazımız sitemizde yayınlandığında bir kısmı görünecek ve altında “yazının devamını okuyun” diye bir buton oluşacaktır.

1 yıl önce #
  17. headhunter117
    Üye

çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz :).yalnız bu en başta belirttiğim hara mesajının nasıl düzeltileceğini bilen varsa anlatabilir mi?

1 yıl önce #
  18. Siteniz/admin panel/tercihler/kalıcı bağlantılar/ da tercihlerde hiç bir değişiklik yapmadan, "kalıcı bağlantıları güncelle" yi tıklayın düzelmezse, ve eğer siteyi yeni kurduysanız en temiz çözüm, önce tüm dosyaları sonra veritabanınızı silip, buradan son sürümü indirip, yeniden Worpress kurun.

1 yıl önce #
  19. headhunter117
    Üye

veritabanını silersem forumda gitmesmi ?

1 yıl önce #
  20. veritabanını silersem forumda gitmesmi ?

Aynı veritabanı kullanılarak kuruldu ise gider, eğer öyle ise o veritabanınıza dokunmadan, sadece Wordpress dosyalarınızı silip, yeni veritabanı oluşturun, Wordpressi yeni veritabanı ile kurun.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.