WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

MizahPress

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce mizahpress tarafından başlatıldı
  • elrunks tarafından son cevap

Etiketler:

1. bu oluşum kaliteli mizah dosyalarının toplandığı, eğlendirme amaçlı kurulmuş akıllı bir wordpress sitesi

http://mizahpress.wordpress.com/

----------

arkadaşlar,

öncelikle sizlerin fikirleriniz, önerileriniz, eleştirileriniz benim için önemli....

sizce içerikte daha neler olmalı... böyle devam mı... yoksa bir reform gerekli mi ? :)

Ne diyorsunuz?

1 yıl önce #
  2. Hayırlı olsun diyerek başlayayım. Öncelikle içeriğin zamanla dolacağını ümit ediyorum. Daha farklı ve bulunması zor içerikle zengin bir site sunulabilir. Eleştirim tasarım noktasında olacak: Mizahsal bir site için tema oldukça soğuk ve ciddi.
    Yayın hayatınızda başarılar...

1 yıl önce #
  3. miharbi'ye katılarak şunları eklemek istiyorum, bu sitenin kendine özgü bir domaini olması ve kesinlikle temasının da şu anda kullanılan tema olmaması gerekir.

Beyaz tonların hakim olduğu bir tema tercih edilebilir. Çünkü sitede resim içerikte yayınlanıyor gördüğüm kadarıyla. Temanın beyaz oranı fazla olmasa bile gönderi alanlarındaki beyaz alan işe yarayacaktır.

Bu yönde bir tema değişimi ile daha iyi bir görünüme kavuşabilirsiniz. Başarılarınızın devamını dilerim.

1 yıl önce #
  4. oldukca keyifli bir blog.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.