wordpress yeni kullanıcıyım , admin panele geçince kullanıcılar ve eklentilere tıklayınca boş bir sayfa geliyor.daha önce orada bazı eklenti ve kullanıcılar vardı.o sayfaları nasıl aktife edecem veya ne yapmam lazım yardımc olursanız sevinirim
wordpress yeni kullanıcıyım , admin panele geçince kullanıcılar ve eklentilere tıklayınca boş bir sayfa geliyor.daha önce orada bazı eklenti ve kullanıcılar vardı.o sayfaları nasıl aktife edecem veya ne yapmam lazım yardımc olursanız sevinirim
Wp-includes ve wp-admin klasörlerini tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.
ya kardeşim olmadı ya şimdi iyice karıştı , yani bilgi verdin ama biraz dikkat etseniz , şimdi admin panele hiç girmiyor eskiden sadece ekelnti açılmıyordu , şimdi site açılıyor ama admin panel açılmıyor
peki şimdi ne yapacam varmı tavsiye hadi bakalım
Yeni kurduysanız ve fazla konunuz yoksa tüm dosyaları silip yeniden kurun.
yani son derece moralim bozuldu , bir sürü çalışma vardı , sadece elde kaldı database bakalım uğraşacağız , buda bize ders olsun , her yazılan tavsiyeye uymamak lazım aslında insanlar tam emin olmadıkları konuda burada fikir vermeseler daha iyi olur sanırım
Yanılıyorsunuz sgüzelcik in size yaptığı öneri, başınıza gelen etkiyi yapmaz, tüm dosyalarınızı yeniden atın, üstüne yazalımmı sorusuna evet diyerek.. Benim önerim ise yeni kurulumlarda en iyi çözümdür, baştan temiz kurulum, ama dediğim gibi fazla yazınız yoksa.
Sizin tüm çalışmalarınız wp-content klasörü içindedir. Admin paneli ile ilgili olan klasörler wp-admin ve wp-includes klasörleri. tekavut düştüğün durumu anlıyorum sana da hak veriyorum. Eğer wp-content klasörünü veya veritabanını silmediysen geri dönüşü olmayan birşey yapmamışsındır. Ayrıca o klasörleri silerken yedek alıp almamak sizin sorumluluğunuzda.
canarkadaş'ın dediği gibi, eğer siten yeniyse yedeklerini alıp (veritabanı, wp-content ve diğerleri) siteyi tekrar kurabilirsin.
aslında site 2-3 aylıkdı, içide 30 kadar yazı vardı.1 gece uğraştım türkçe 2.2.1 kuramadım ,aynı database zaten tekrar kurdurmadı .netice bende sabah inglizce olanı kurdum ,yeni bir database açtım , eski databasei dumğing yaptım ve çalıştı.
yalnız wp_admin ve wp_includes klasörlerini tekrar yükleyince ,kesinlikile sorun oldu onu söyleyeyimben orijinal wordpress ilk kurduğumdan bu klasörleri upload ettim ve netice sitede açılmadı , admin panel zaten önce gitti.
fakat neyse bu işi hallettik ,en azından işe iyi yöndeen bakarsak tecrübe oldu
teşekkür ederim
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.