WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Kategorileri altına son eklenen başlık yazma

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce tekavut tarafından başlatıldı
  • tekavut tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

1. tekavut
    Üye

Sitemde 5 kategori var bunlar sidebarda listeleniyor ve istediğime tıklayınca yazılar geliyor.
    ben sidebarda bu kategorilerin herbirini ayırıp , altlarına son 5 yazının başlığı yazdırmak istiyorum

<?php c2c_get_recent_posts(5, "

2. %post_URL%
  3. ", "2"); ?>

bu şekilde bir kod buldum sidebara ekledim ama açmıyor sidebarda birşey görülmüyor, yardımcı olabilirmisiniz

Tarih: 1 yıl #
  • sguzelcik
    Üye

Bu kodu kullanabilmen için eklenti yüklemen gerekiyor sanırım.

• tekavut
    Üye

hangi eklenti acaba , veya eklentisiz bu işi nasıl yapabilirim

canarkadas
    Editör

Buradaki text dosyasındaki kod ile alttaki resimdeki gibi görünüm elde edebilirsiniz, profilinize sitenizi eklemediğiniz için bu kodu zaten kullanıp kullanmadığınıza bakamadım, bu kodu öneririm, zira ilerde 25 kategoriniz oldu diyelim, her kategoride 5 yazı linki= 150 satırlık bir son kategoriler bölümü ve minumum 100 santim uzunluğunda bir sidebar demektir, buda şık bir görünüm olmaz.

• tekavut
    Üye

haklısınız tabii , ancak benim sadece 5 kategorim var olmazsa 3 son yazının başlığını bu kategorilerin altında listeleyebilirim.sizin yazdığınız kod kategori ayırımı yapmıyor , acaba bunu kategorilere göre nasıl yapabiliriz.

canarkadas
    Editör

Burada sizin isteğiniz yinelenmiş ve çözüm için eklentiler önerilmiş, fakat bu eklentileri ben kullanmadığım için fikrim yok, eklenti detayları için o eklenti adları ile forumda arama yapın, aslında baştan bu aramayı yapsaydınız daha hızlı çözüm bulurdunuz.

• sguzelcik
    Üye

Yakuter'in tam senin istediğin özellikte bir eklentisi var. Adı da kategorinin yazıları eklentisi. Sitende istediğin yerde belirlediğin bir kategorinin, belirlediğin bir miktardaki son yazılarını görüntüleyebilirsin.
    Ayrıntılı açıklama eklenti sayfasında mevcut.

• tekavut
    Üye

evet bu tam benim aradığım çok teşekkür ederim , yapanların ellerine ,beyinlerine sağlık

• Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.