Selamlar;
Benim sorum admin panelindeki yaz bölümünde harhangi bir konu yazarken url adresi yazıldığında bunu yayınladığımızda sitede otomatik olarak o url adresi yazılan adresle linklenmiş halde tıklanabilir bi biçimde gelmesini istiyorum bunu nasıl sağlarım veya bunu otomatikleştirecek bi eklenti var mı ?
Saygılar...
WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular
url adreslerine otomatik link verme
(7 posts)-
Tarih: 11 ay #
-
ayrıca otomatik oluşturulan linki default olarak yeni bir sayfada aç olarak ayarlayabilirse çok iyi olur ...
Tarih: 11 ay # -
Sitedeki tüm bağlantıları öntanımlı yeni sayfada açılmasını istiyorsan Link Indication eklentisini kullanabilirsin.
Bir adresi kendiliğinden bağlantı şeklinde oluşturmak için bir eklenti vardı. Şu an ismini hatırlayamadım.Tarih: 11 ay # -
Bir adresi kendiliğinden bağlantı şeklinde oluşturmak için bir eklenti vardı. Şu an ismini hatırlayamadım.
işte bunu bulabirsek tam süper olacak...
bazen url ye link vermeye üşeniyorum yayınladığımda kullanıcı linki kopyalayıp tarayıcısında yapıştırıpta gitmesi gerekiyor.
direk yayınladığımda tıklanabilir link olsun istiyorum ...Saygılar...
evet sinir bozucu birşey hakikaten.
baya araştırdım ama bulamadım öyle bir eklenti.Tarih: 11 ay # -
Google'da şöyle bir arama yapınca karşıma Auto-hyperlink URLs eklentisi geldi.Ama eklenti nedir, nasıl kullanılır, denemedim bilmiyorum.
dostum şuan için auto hyperlink urls eklentisi bahsettiğim konuda çalışıyor gibi görünüyor...
Tarih: 11 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil