WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Birkaç eklenti arıyorum

(5 posts)
  • 9 ay önce tripcms tarafından başlatıldı
  • tripcms tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. tripcms
    Üye

Merhaba bir kaç plug in arıyorum.

1. plug in, kullanıcının arama motorlarından geldiği refferrer değerini sitede gösterecek.

2. plug in, kullanıcının site içerisinde aradığı kelimeleri yine site içerinide gösterecek.

3. plug in, google map üzerinden belirlediğim her hangi bir adresi (post) içerisinde gösterecek. yani siteye özel değilde post a özel bir plug in olacak. bazı postları eklerken google map üzerinden adres bilgisi de eklemek istiyorum.

şimdiden teşekkürler

Yönetici notu: Lütfen konu başlıklarınız konuyla alakalı olsun, başlık düzenlendi. [Hasan]

Tarih: 9 ay #
  2. tripcms
    Üye

paylaşımınız için çok teşekkürler. http://www.duechiacchiere.it/wp-slimstat/ adresindeki plug in güzel ama ben sitede yani bloğumda istediğim her hangi bir yer de kullanıcıların hangi kelimeler ile geldiklerini ziyaretçilere göstermek istiyorum. cloud tag tarzı bir şey yani. kodlara da baktım ama siteye eklenebilir bir komut var mı onu göremedim.

3. keyword google analistik kullanın o zaman. yada bu keyword kelimesi ile yoğunlaşın wp-plugins'de bi arama yaptın kesin bir şey demiyorum.. ama genelde kelimeye değil konu başlığına yada içeriğe geldikleri için silim stat işini görür yanlız çok eksikleri olan ve bazen yanlış bilgiler veriyor..

bununda sebepi arama motorlarınıda sayıyor sanırım :) yada başka bişi bilmiyorum tam olarak beta zaten daha bakalım ilerde inşallah düzelir.

4. tripcms
    Üye

hmm.. teşekkür ederim. amacım siteye hangi kelimeler ile gelindiğini göstermekti.. buda bir nevi reklam amaçlı kullanılabilecek düşünce çünkü.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.