WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

online kişileri listeleme

(17 posts)
  • 9 ay önce Turker tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. vardır sanırım böyle bir tag. online üyeleri ve ziyaretçileri (guest) olarak listeleyebileceğimiz?

Tarih: 9 ay #
  2. Wordpress içinde üyeler için nasıl yapıldığını bilmiyorum. Ama mybloglog servisinin böyle bir özelliği var. Bir kod ile sitene gelen mybloglog üyelerinin resimleri ve profil bağlantılarını gösteriyor.

3. Burada var birşeyler ama tam istediğim değil. Editleyebilen var mı?

4. Avatar

amorphine
    Üye

ben buldum ve ekledim

<h2>Guest</h2>

<?php
      $order = 'user_nicename';
      $user_ids = $wpdb->get_col("SELECT ID FROM $wpdb->users ORDER BY $order"); // query users
      foreach($user_ids as $user_id) : // start authors' profile "loop"
      $user = get_userdata($user_id);
      ?>

• <?php echo 'user_url . '">' . $user->display_name . ''; ?>
    • <?php
      endforeach; // end of authors' profile 'loop'
      ?>

kodları bu şekilde eklersen gayet iyi ve düzgün bir şekilde çalışıyor

kontrol edebilirsin tabi buradan

5. Avatar

amorphine
    Üye

bende de bi hata var galiba tam anlamıyla çalıştıramadım gece gündüz aynı kişiler görünüyor :D bilen varsa bi el atsın

6. Avatar

amorphine
    Üye

yahu bu kod sitedeki üyeleri gösteriyormuş sadece online ziyaretçi falan değil yani

7. Şurada konu ile ilgili birkaç servisten bahsetmeye çalıştım.

8. Avatar

amorphine
    Üye

wp user online ı denedim verdiğin adresten eklentiyi kurdum kayıtlı üyeler görünmüyor malesef kişiler ve ziyaretçilerde.biliyorsan daha detaylı açıklayabilirmisin acaba

''admin menüde görünüyor kullanıcılar'' ana sayfada nasıl görünecek yani hem üye olmayan hemde üyeler?

9. http://www.lesterchan.net/portfolio/programming.php
    wp-useronline indirin.. kayıtlı uyeleri adı ile kayıtsız üyeleri misafir olarak.. mesaj bırakan kişileri ile cach bilgisi ile gösterir.

10. çok teşekkürler sağol süpersin hızır gibisin valla heryerdesin :)) ALKIŞŞ ALKIŞŞ

11. ama ana sayfa side barda hala göremiyorum online user ve guestleri? bi yerlere bişilermi eklemem gerekiyor?

12. programın widget desteği var.. sizn widget desteğiniz yoksa plugin'in destek sayfalarına bakın kod muhakkak vardır.

13. Teşekkürler eylül çözdüm,ama benim fatal error e hala kimse cevap vermedi,hostu alalı bir yıl oldu nerdeyse 1 aydır wordpress yükleyemedim:) bi el atsak...

14. eylül değil eylültoprak.. bi parmak bastım yersen artık :)

15. Avatar

amorphine
    Üye

parmak değilde şimdi sen benim olmayan siteye nasıl üye oldun :)) fatal error diyor ama senin üyelik mailin geldi ayrıca wp-header blog dosyası bozuk demiştin değiştirdim olmaı son sürümü denedim olmadı yine aynı,nasıl oldu bu iş bir açıklama yap artık

16. silent-enigma
    Üye

merhaba, ben bunu kurdum ama şöyle bir sorunum var.widgets dan eklentiyi etkinleştiriyorum. "4 users online" gibi bi yazı çıkıyor. ona tıklayınca www.siteadresim.com/useronline sayfasına giriyor. ama orada şu iletiyi alıyorm ; "The requested document was not found on this server." gerçekten öyle bir klasör yok. ama bu eklentiyi hem eklentilerden hem options dan etkinleştirdim. neden böyle bir şeyler karşılaşıyorum?

Tarih: 5 ay #
  17. eklentinin ayarlarından iptal edin.. yada wordpress'de bir sayfa oluşturup eklentinin sayfasından bulacağınız kodu sayfaya koyun hepsi bu.

Tarih: 5 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.