WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Host ve domain alacağım, önerileriniz neler?

(11 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce yuppie tarafından başlatıldı
  • wolkanca tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. şuan wordpress.com un ücretsiz servisiyle yayınladığım siteyi ücretli hostinge geçirmeyi düşünüyorum dreamhost,turhost veya natro yu düşünüyorum tavsiteniz nedir?birde kendi hosting ime geçiş aşamasında google pagerank larımı kaymetmemek için nasıl bir yol izliyebilirim??

teşekkürler

Yönetici notu: Lütfen Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. Başlık düzenlendi. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. Dreamhost kullanmanı öneririm.Ya da MT olabilir :).Ancak Dreamhost, hem wiki hemde süper teknik desteğiyle bir numara

1 yıl önce #
  3. ben natro'dan memnun değilim.

1 yıl önce #
  4. hatta host taşımayı tek başıma yapabilseydim muhakkak başka şeye geçerdim. turhost'a drupal kurdum, hızlı ama teknik destek biraz eksik, yani eğer başının çaresine bakacaksan turhost türk olarak hızlı. natro ise imanımı gevretti hız konusunda. artık adamlara şunu hızlandırın demek istemiyorum. bir de ara ara sunucu bağlantısı kesiliyor...

1 yıl önce #
  5. hostcini tek gecerim

1 yıl önce #
  6. kebirhost.com 10 ytl , subdomain falan vermiyorlar bir tane blog oluştuabilrisin yani create database falan dedigin an sadece bir database ve bir kullanıcı ile yetinmelisin ama mail atıp ben bir subdomain istiyorum bana bir tane daha subdomain açma yetkisi ve bir tane daha database istiyorum dersen sana bunus aglıyorlar ayrıca ben pek memnunum..

www.kebirhost.com

1 yıl önce #
  7. muradu.com google araç çubuğuyla beraber firefox ve www.natro.com tavsiye eder. :D

Domain+500mb alan (linux sunucu)= 47 lira

1 yıl önce #
  8. Türkiye'deki herşey gibi bu da şanş işi desem kızmazsınız değil mi? :)

* Biz nedesek yanlış olacak mesela 2 yıldır aynı Hostta barınan site sahibi varsa yada tabnıdıkları onların önerilerini görmek isterim.

1 yıl önce #
  9. ben Bursa Hosting öneririm http://linefx.net/

1 yıl önce #
  10. Sponsor olabilirim eğer hitin varsa. Yada uygun fiyata kiralayabilirim.
    Sitemden msn adresimi alabilirsin eğer ilgilenirsen

1 yıl önce #
  11. wolkanca
    Üye

blog.wolkanca.com olarak hosting hizmetlerini www.tescilet.net den alıyorum. Öneririm.
    Aslında Wordpress'in hizmetini satın alsan kendi alan adını orada kullanabilirsin. Düzenlemeleride yapabilirsin. Belki böyle yapsan daha sağlam olur düşüncesindeyim.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.