WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Wordpress 2.2 yavaşlık sorunu

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Duhan tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. önceki sürümlerde sitem gerçekten çok hızlıydı.wordpress 2.2'ye upgrade ettiğim zaman sayfa açılmaları 40 saniyeye çıktı.hosting ve eklentiden kaynaklanmıyor sanırım.eklentileri pasifleştirip sildiğimde yinede birşey değişmedi.diğer sürümlerde çok hızlı çalıştığından hostingden de kaynaklanmıyor görünüyor.

birkaç blogda bazı arkadaşlar da yavaşladı diye yorum yapmışlar.acaba bunun nedeni ne olabilir? 2.1 veya 2.2 de ne değişti hızı etkileyecek?

1 yıl önce #
  2. bizde sorun yok gayet normal çalışıyor hatta hızlı bile yani

1 yıl önce #
  3. wordpress yenı kullanıcısıyım.Bi adres ten wordrpess prg indirdim.fakat yanlış kurdum sanırım.bağlantıları içe akrtar bölümünden son-surum zip. dosyasını aktarmaya çalştım fAkat birtürlü dolmadı.Şuan siteme girişte resimleri göstermiyor.Yardım cı olursanız sevinirim:(

1 yıl önce #
  4. Birkaç gündür bağlantılarda problem var. Sunucum TR lokasyonlu olduğu halde çok yavaş açılıyor. Üstelik benimki çok eski bir sürüm ;)

1 yıl önce #
  5. Evet son 3 gündür ne olduysa sitelere girişler ve sayfa açılma sürelerinde bariz yavaşlamalar hatta sunucu bulunamdı uyarıları var. ne hikmetse kendi ülkemdeki sunucularda barındırılan sitelere ulaşamıyoruz. Yabancı sitelere şak diye açıyoruz..

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.