bloguma minipost eklentisi kurdum..yalnız minipost yayınlandıgı gibi aynı yazı normal görünümle tekrar çıkıyor..sorun nerededir acaba...
bloguma minipost eklentisi kurdum..yalnız minipost yayınlandıgı gibi aynı yazı normal görünümle tekrar çıkıyor..sorun nerededir acaba...
bende minipost eklentisini arıyorum nereden indirdiniz soyleyebilir misiniz ?
@pilaki, tercihler > minipost | bu dizinde bulunan show/hide kismindaki iki satir da yani "filter mini posts form the loop" ve "filter mini posts from subscription feed" bu alanlar isaretsiz olucak, alttaki satir yani "auto-paragraphing" kismi isaretli olucak. bundan kaynaklanabilir sorununuz bir deneyin. kolay gelsin :)
@amarat, pluginin wp-pluginsteki yeri; http://wp-plugins.net/plugin/miniposts2/#plugin_1230 burasi, bir problem çıkarsa; http://www.piepalace.ca/blog/projects/miniposts/ şu adresten de ulaşabilirsin :)
@pilaki, tercihler > minipost | bu dizinde bulunan show/hide kismindaki iki satir da yani "filter mini posts form the loop" ve "filter mini posts from subscription feed" bu alanlar isaretsiz olucak, alttaki satir yani "auto-paragraphing" kismi isaretli olucak. bundan kaynaklanabilir sorununuz bir deneyin.
bende bunlar dediğin gibi..sorun minipostta çıkan yazının aynısını tekrar yazı olarak gösteriyor olması..şekil a
yine sende ikitane çıkıyor bende hiç çıkmıyor :=) Neden acaba ?
yani ben bunu plugins kısmına yükleyip etkinleştirdim daha sonra ayarlardan dedikleirnizi yaptım yaza yazarkende sağ tarafta this is a minipost kutucugunu tıkladım. ee nedne olmadikine ?
read me dosyasında loop yada single page'e eklemen gereken kodlar var.onları ekleyeceksin..
bu eklenti ile ilgili sabahtan beri araştırma yapıyorum türkçe olarak gurkanet'in sitesinde açıklama var diye yazılıyor ama oradada hosttan bir sorun var sanırım çıkmıyor bende kullanan bir kişiye mail ( mustafa kalkan bey'e )atmıştım oda mail atmış bana aşağıdaki uygulamayı sağolsun denedim ve uyguladım haloldu.
yapılması gereken işlemler şunlar. yukarıda arkadaşın verdigi linkten uygulama indirildikten sonra bu adresteki uygulamalrıda yapmak gerekiyor yoks açalışmıyor.
http://www.entelektuel.com/minipost.txt
herşey için teşekkürler.bunun rengini falan deiştirebiliyormuşuz ben mavi yapacam mesela :=)
amarat ben 3k2 klein kullanıyorum bende minipost.txt deki gibi kodların hiçbiri yok :)
bende de yoktu zaten başka birisi yolladı bende yolladıgı txt dosyasındaki yazılanları yaptım ve sitemde de gozuktugu üzere hallettim. www.entelektuel.com/minipost.txt de yazanları uygula kesinlikle olacaktır.bende de hiç çıkmıyordu dashboardda this is a minipostyazıyordu ama olmuyordu. şimdi oluyor.
yani o kodlar plugins ile gewlmiyor gelse daha iyi olur esasında ama bana birisi yolladı.mail ile..
neyse olmıyacak :)
minipost diye kategori çıkıyor bir de bunu silmezseniz ana sayfada çıkıyor.kategorilerden de onu silersek tamam olur.istanbul neden yapamadın bilmiyorum ama bunlarla yapılıyor.
tamam kategori silindi fakat minipost yazısı son yazılanlar arasında çıkıyor.Bunu nasıl önleyebilirim ?
Son YazilarAvrupa Birliği
Petrol Ofisi
Ssk
Müslüman Gencin Duası
Futbol
Her Yer Kerbela
Sermaye şirketi
Merhaba
Dua
---- bakın burada petrol ofisi ile ssk yazılarım arasında bir boşluk çıktı hiç hoş durmuyor.
Ayrıca sitemi gösterdigim arkadaşlar radikal gazetesinin sitesi gibi duruyor dedi güzel mi kötümü analamdım :=) pek ciddi diyorlar bunun için wp-tr ye teşekkürler. hoş biz zamanı tercih ederdik ama :=)
hey! Bu eklenti ne yapar? Ne işe yarar?
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.