WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

Mavikurt

(6 posts)
  • 9 ay önce kumdanadam tarafından başlatıldı
  • kumdanadam tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Merhaba arkadaşlar,

Hakkında sayfasına da bulunan, hedeflerim:

Bilgisayar ve internet kullanıcılarına, blog okurlarına ve yazarlarına, farklı bir bakış açısıyla, kullanım kolaylıklarını göstermek, ipuçları vermek, yararlı programları tanıtmak, bilgi yönetiminin nasıl olabileceğini anlatmak, terimlerin ve yazılımların Türkçe kullanımını teşvik etmek amaçlanmıştır.

Mavikurt

Yorumlarınız değerlidir..

Tarih: 9 ay #
  2. Güzel ve hedefleri doğrultusunda ilerleyen bir site. Hemen kaydettim, yer imlerime

3. Temayı ve yazıları beğendim. Seni daha çok hasanyilmaz.net adresinden tanıyorduk ama bunu da bir kenara not edelim.
    Kolay gelsin.

4. eline sağlık güzel olmuş...

5. Hayırlı uğurlu olsun devamı gelir inşallah-ta (: Şimdi burdaki nickin neden kumdanadamda orda mavikurt ?(: Şaka bir yana abi. Umarım istediğin gibi olur.

6. Teşekkürler arkadaşlar..

@ sguzelcik
    Blog ve internet konusunda söylemek istediğim çok şey var. Bunun için sadece hedefler doğrultusunda ayrı bir blog açmak daha iyi. Sadece konulara ilgili okuyucu gelsin, ilgilenmeyen de zaman kaybetmeden gitsin istedim.
    hasanyilmaz.net'te ise kişisel görüşler, yorumlar yer alacak.

@ Yakin
    Bu foruma üye olurken Mavikurt gibi bir girişim aklımda yoktu. Üyeliğim varken yeni bir hesaba gerek duymadım..

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.