WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Kubrick temasındaki Yorum bağlantısı

(3 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Sabutay tarafından başlatıldı
  • Sabutay tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhaba

1.)Kubrick temasındaki, konuların altındaki "Yorum" bağlantısının rengini nasıl değiştiririm?

Kategori altında yayınlanmış | Düzenle | Yorum Yok »

Yukarıdaki kısımda ""Yorum Yok" ya da "3 Yorum" vs. olan kısım. Sadece o bağlantının rengini değişmesini istiyorum. Css dosyasına baktım, bir sürü Comment'li yerler olduğu için hangi kısımın düzenlemesi gerektiğini bulamadım.

2.) Unutmuşum bunu belirtmeye. Bağlantılarımın ayrı bir pencere'de açılması için ne yapabilirim ? Yönetici panelindeki Bağlantılarda, gelişmiş ayarlarda _blank ya da _top işaretleri var. Onları işaretleme rağmen yan menü'de tıkladığım bağlantılar direkt sayfa üzerinden açılıyor. Kullandığım tema yine Kubrick(Wordpress-Tr'den alınan türkçe sürümü)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    Kolay Gelsin

1 yıl önce #
  2. 1. sorunuz için;

Temanızın CSS'sine şu bilgileri girmeyi deneyin;

.postmetadata a {
    color: #000000;
    }
    .postmetadata a:hover {
    color: #bbbbbb;
    }
    .postmetadata a:visited {
    color: #dddddd;
    }

Sonra verdiğim kod içerisindeki #000000, #bbbbbb ve #dddddd renk tercihlerini istediğiniz şekilde değiştirin. Eğer üstte verdiğim seçenek istediğiniz değişikliği gerçekleştirmezse bir de şunu deneyin;

.postmetadata a {
    color: #000000 !important;
    }
    .postmetadata a:hover {
    color: #bbbbbb !important;
    }
    .postmetadata a:visited {
    color: #dddddd !important;
    }

2. sorunuz için;

Bağlantı birimlerine target="_blank" eklemeniz bağlantıların yeni bir sayfada açılmasını sağlar. Menüden _blank seçip yazınızı yayınladıktan sonra sayfa kaynak kodunu kontrol ettiniz mi? Bağlantı kodları şu şekilde olmalı;

<a href="http://example.com" target="_blank">Example</a>

1 yıl önce #
  3. Teşekkür ederim. Css dosyasına yapıştırdıktan sonra kayıt ettim, ama sonra css dosyasını göremedi. Bu da Türkçe karakterlerden kaynaklanıyor sanırım. Wordpress Varsayılan Teması 1.6 yazıyordu. Burdaki ı'lı karakterleri silip, türkçe olmayan karakterler yazıp, tekrar kayıt edince normal oldu.

Blank konusuna gelince de, galiba ben blank yaptım, ama kullandığım Tab Mix Plus eklentisi yüzünden, ayrı bir pencere'de açılmıyor. Öyle ayarlamışım.

İlginiz için teşekkürler

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.