WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yavaşlamayı giderme

(13 posts)
  • 11 ay önce baturica tarafından başlatıldı
  • baturica tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmemiş

Etiketler:

1. Yaklaşı 2000 yazı var blogumda. Yönet bölümüne giriş yapmıyorum.Çok çok yavaş açılıyor bu bölüme girerken tüm site girilemeyecek derecede yavaşlıyor. çok fazla yazı ve kategori olduğu için sistem aşırı yavaşladı. Bu yavaşlamayı nasıl giderebilirim. Her türlü çözüm önerinizi bekliyorum.

Tarih: 11 ay #
  2. şu adresteki wp-dbmanager eklentisini indirip veritabanınızdaki tüm tabloları optimize ederseniz sorununuz düzelebilir kolay gelsin

3. phpmyadmin içinden de yapılabilir.

Nasıl mı burdan

4. Dedğiniz şeyi zaten yapıyorum. ama çzüm olmuyor.

5. peki o zaman...

bir virüs taraması yaptırın.. server'a da kendinize de..

site açılırken fena açılmıyor hani..

belki sorun bilgisayarınızda olabilir..

birde admin dosyalarını tekrar atın.. birde veri tabanınızı local'e taşıyıp deneyin derim belki phpmyadmin serverindan kaynaklana bilir..

artı olarak siz denediklerinizi söylerseniz daha memnun oluruz.. gereksiz yazışmaların önüne geçeriz..

6. + Wordpress son sürüme geçin.

7. sevgili eylül toprak bilmezlik ettim sanırım çokerttim siteyi. db-manager'i yükleyerek optimize ettim. wp-admin sayfasında yazılar görünüyor. ama link bağlantılarına geçince

Not Found
    The requested document was not found on this server.

Web Server at korsansozluk.com

hatasını veriyor...

dökümanlar görünüyorsa bu sorunu nasıl halledecez? çok acil yardım... pls...

8. O eklentiyi bende kullanıyorum böyle bir olay yaşamadım,optimizasyaon yerine empty/drop table ı tıklamış olmayasınız. siz kalıcı bağlantı yapısına bir bakın, eklentiyi devre dışı bırakıp öyle sayfalara gitmeyi deneyin, eğer admine girebiliyorsanız.

9. halletim .htaccess adresini bloke etmişim...

10. ama halledemediğim backup'unu alamıyorum sitenin phpmyadminden de backup aldığımda onu tekrar yükleyemiyorum hata veriyor çünkü. site taşımayı düşünüyorum sevgili canarkadaş. uygun bir hosta. hızlı bir hosta. günlük tıklanma 1000 civarı bizde. bu ileride 10000 e kadar çıkar hostingim kaldıramıyor. bir fikrin var mı? yabancı hostingler taşıma yapabilir mi? bir defalığına deneme sürümü için turhost taşıdı. şu an onlar da taşımaya yanaşmıyor...

11. Şu an hangi hosttasınız, eğer Turhostta değilseniz, birde ben görüşeyim Turhost ile, burada ayrı bir başlık açsanız yardımlaşma için.

12. korsansozluk, çok fazla girdi olduğu için zaman aşımına uğruyordur ve hata alıyorsundur...
    Bu yazıyı okumanı tavsiye ederim...

13. Arkadaşlar konu başka yere gitmiş. Benim sorumun ise müzminleşerek devam ediyor.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.