WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Türkçe sorunu

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce rayithab tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. arkadaşlar wordpress in türkçe versiyonunu kurdum. ama admin paneli türkçe olmadı. nasıl yapabilirim. ikinci bir problemim örneğin konu falan yazarken türkçe karakter kullnamıyorum. aradım ama neden olduğunu veya nerden düzelteceğimi bulamadım.yardımcı olurmusunuz.

Yönetici notu: Lütfen yeni bir konu açmadan önce ana sayfamızda sabit olarak duran forum kuralları ve forum kullanımı konularını okuyun, forumda arama yapın, konularınızı doğru bölüm altına açın. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. wp-config.php düzenlerken acıklamaların arasında kalan
    ""define ('WPLANG', 'tr_TR');""" kısmınıda silmiş olabilirsiniz ben bir zamanlar öyle yapmıştım :D eğer öyle ise ekleyin düzelir

1 yıl önce #
  3. doğrudur. dediğin gibi yaptım ve admin panelindeki türkçe sorunum düzeldi. ama 2. bi sorunum türkçe karakter yazamıyorum. bu konuda bilginiz var ise yardımcı olurmusunuz ??

1 yıl önce #
  4. karakter sorununu bilemiyorum hiç karşılaşmadım
    sorunu çözermi bilmiyorum ama admin pnalden Tercihler/Okuma kısmında
    """"Sayfalar ve beslemeler için kodlama: UTF-8"""" olmalı öyle deilse utf 8 yapın büyük ihtimal düzelir

1 yıl önce #
  5. db yi de utf8 yap. bu da olmazsa başka bir şey söyleyeceğim.

ya arkdaşlar bu arada son sürümü ile simple tagging 1.6.7 yi kullanabilen var mı? ş ü filan çıkmıyo ondada.

1 yıl önce #
  6. doğrudur. dediğin gibi yaptım ve admin panelindeki türkçe sorunum düzeldi. ama 2. bi sorunum türkçe karakter yazamıyorum. bu konuda bilginiz var ise yardımcı olurmusunuz ??

Burada ve buradaki uygulamalara bakın.

ya arkadaşlar bu arada son sürüm simple tagging 1.6.7 yi kullanabilen var mı? ş ü filan çıkmıyo ondada.

İsterseniz 1.6.6 yı göndereyim, Türkçe karakterler sorunsuz.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.