WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Veritabanı hatası

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Yakin tarafından başlatıldı
  • Yakin tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Veritabanı bağlantısı sağlanamıyor

wp-config.php dosyanızdaki kullanıcı adı/parolanız yanlış veya localhost üzerindeki veritabanı sunucusuyla bağlantı kurulamıyor. Belki veritabanı sunucusu kapalıdır.

eğer kullanıcı adım ve şifrem yanlış olsa galiba ftpyede giremem diye düşünüyorum. bir kaç defa kontrol etmeme rağmen hatta ve hatta yaklaşık 1 saat önce giripte düzenlediğim blogumda birden bire bu hata mesajı çıkmaya başladı. Acaba bir yerde bir hatamı yaptım yoksa tamamen hostinglemi alakalı bir durum?

Şöyle bir durumda var , bir kere giriş yapabildim sonra yine hata vermeye başladı bir on dakika sonra yine girebildim sonra yine hata (: sıyırmış ya hostingim galiba (:

Yönetici notu: Arka arkaya mesaj göndermek yerine 15 dakika içinde mesajınızı düzenleyebilirsiniz. Mesajlar birleştirildi. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. eğer kullanıcı adım ve şifrem yanlış olsa galiba ftpyede giremem diye düşünüyorum.

FTP parolanızla MySQL parolanız farklıdır. cpanel mi kullanıyorsunuz?

1 yıl önce #
  3. Abicim yok ikisinin parolasıda aynı çünkü bundan öncede kurulumu o şekil yaptım. Şimdi bazen açılıyor bazen hata veriyor. Ben bu hosting şirketine fırça atsammı yoksa beklesemmi biraz (:

Bu arada ard arda mesaj için özür dilerim dalgınlığıma geldi.

1 yıl önce #
  4. Evet; her şeyin doğru olduğuna inanıyorsanız, hosting firmanıza sorun bence. Belki veritabanı sunucu adresini yanlış yazmışsınızdır. localhost olarak ayarlanmıştır ama bazı sunucularda (örn. dreamhost) bu adres localhost olmuyor.

1 yıl önce #
  5. yardımların için teşekkürler bir şey daha sorabilir miyim? peki diyelim ki localhost yazan kısmın değişmesi lazım ve ben yanlış yazmışım farzedelim arada bir açılır mı? çünkü bazen admin menüsüne kadar girebiliyorum sonra tekrar veritabanı hatası diyor.

1 yıl önce #
  6. Bazen site açılıyor bazen bu hatayı veriyorsa o zaman bilgiler doğrudur. Sunucunuzda problem vardır, siz en iyisi bir an önce hosting şirketinize danışın. Kolay gelsin.

1 yıl önce #
  7. Teşekkürler yardımların için , iyi çalışmalar.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.