WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Blogu nasıl bir web sayfası konumuna getiririz?

(4 posts)
  • 9 ay önce yercekimi tarafından başlatıldı
  • Turker tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. yercekimi
    Üye

Arkadaslar sormak istedigim soru su. Ben simdi sidebar kismina linkler eklemek istiyorum. Bu linkler tiklandiginda yeni bir wordpress sayfasi gibi acilacak bildiginiz web sayfasindaki mantik gibi. Simdi ben linklerim basligini bu is icin kullandim ve sayfalarida alt sayfalar kismini kullanarak yaptim fakat olusturdugum alt sayfalar ayni zamanda header kisminada yerlesiyor. Ben bunu engellemek ve direk bir web sayfasina cevirmek istiyorum. Onceden haber amacli kullaniyorduk fakat simdi HTML olan siteyi PHP'ye cevirecegiz. Bu konuda joomla daha uygun gibi ama wordpress daha kolay bizim gibi baslangic seviyesindekiler icin.
    Yani ekledikce linkler yukarisi tam curcuna oldu anlayacaginiz.

Tarih: 9 ay #
  2. burdan yakın :)

3. yercekimi
    Üye

hocam eyvallah bu kodları muhakkak yerine yerleştirince istediklerim olacak gibi ama kaynak fazlasıyla yabancı:) aynı kaynağın yerli sürümü mevcutmu bizim bu taraflardan felan olursa memnun olurum. teşekkürler ilgin için ayrıca

4. <¿php wp_list_pages(''); ¿>

bu kodu sidebara ya da istediğin yere koyarsan sayfalar listelenir. ama ek olarak istediğin yere html kodları ile de ekleyebilirsin bir zorluğu yok bunun.

tabi ki ¿ bunu ? şeklinde değiştirmen gerekli.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.