Arkadaşlar 2 yıl önce internetten gezinirken blog olayı hakkında bir şeyler gördüm bu popüler bir blog servisiydi kullandım öğrendim web tasarımı hakkında bir şeyler öğrenmeye çalışıyordum az çok bilgi sahibi oldum ...
bloglarım gerçekten iyi hitler aldılar ama artık bana yetmediklerini anlayınca başka bir şey yapmaka istedim ve sordum soruşturdum ki wordpress diye bir şey varmış hem kullanışlı hemde güvenli tam bana göre bir şey yani anlıyacağınız ...
hemen aldım hostumu ve domainimi ( www.burakbudak.com ) kurdum blogumu ...
çok ama çok zorlandım kolay kolay pes etme gibi bir huyum olmadığı için yardım isteme çalıştım aradım taradım hiç yapmadığım şekilde temamı türkçeleştirdim elimden geldiğince ve blogumun şu an ki haline geldi...
ha bu çok mu iyi hayır ama kendim yaptığım için mutlu oluyorum ...
blogum klasik bir kişisel blog olacak ama güncelliği ile iyi yerlere getireceğime inanıyorum (tabi şu anda tam anlamıyla güncelleyemiyorum ama o ayrı bir nedenden doalyı en kısa sürede güncellemeler başlayacak) ...
burdaki tanıtım amacım girip ziyaterçilerim artsın değil tek amacım benden bilgili arkadaşların bana yol göstermesi hatalarımı eksiklerimi söylemeleri ve tabiki mümkünse yol göstermeleri ...
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum ve bloguma davet ediyorum ...