WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Sayfaya link verme

(12 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce srdr tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. arkdşlar ben kontrol panelinden forum die bi sayfa açıyorum..sitemni forumu smf tarzındaa... nasıl yaparımda blogdaki foruma basınca foruma yçnlendirilir.linki veremiyorum orayaa..bilmem anlatabildim mi?:)

Yönetici notu: Lütfen yeni bir konu açmadan önce ana sayfamızda sabit olarak duran forum kurallarını okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. Başlık düzenlendi. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. foruma link vermek için kullandığın temanın header.php bölümünü düzenler/linki oraya eklersen istediğin olacaktır ne istediğini anladıysam :)

1 yıl önce #
  3. peki mesela forum die bi sayfa oluşturdum kontrol panelinden..sonra ona www.****.net die bi link vermek istiorum..header.php de nereye nasıl bi kod yazmam gerekiorr

1 yıl önce #
  4. harici bir linkte forum siteniz varsa. mesela www.bilmemene.com/forum/ diye buna direkt html kodlarıyla link verebilirsiniz. Ayrıca bir sayfa yaratıp eklemenize gerek yok...

* Googleda aratın HTML dersleri. Yazıya nasıl link verilir?

1 yıl önce #
  5. header.php de wp_register takından sonra

"li" tagını bulup forum sayfasına link vererek yapabilirsin.

1 yıl önce #
  6. li tagları arasında virgül var onun soluna yerleştirdim kodu ama sayfada hata çıkıyor neden oalbilir acaba???

zaten html olarak link vermek istiyorumda ben kontrol panelinden bi sayfa oluşturdum zatenn..ona link vermek istiyorum.."forum" die bi yazı bulamıyorum header.php de gözükmüoo..

yönetici arkdaşıma da uyarı için teşekkürler..

1 yıl önce #
  7. yha arkdşlar ben henüz sorunumu çözemedim.
    www.e-talebe.net te yukarda forum die bi sayfa oluşturdum..Ben bu "forum"a basınca "http://www.e-talebe.net/smf" deki foruma bağlanmasını istiyorum..Çok basit görünüyo ama yapamıyomm..lütfen bi el atın ;)

1 yıl önce #
  8. Burada header.php de menü bölümümün kodlarını görebilirsiniz, kullanıcı adımdan da sitede linklere bir göz atın, yine olmazsa sizde header.php nizi buraya yazın..

1 yıl önce #
  9. www.siteadi.com/forum ise bi sayfa oluşturun içine bir eşy yazmayın ve adını forum diye verin yok ad başka ise o adla yapın.. subdoman altında ise

header.php açın içine pages yada page yada menu tagı olacak onun sağına yada soluna < p align="left">< a href="http://siteadi.com/forumyeri">link< /a> kodunu ekleyin kendinize göre düzenleyin tabi.

*< işaretinin sağındaki boşlukları silin.

1 yıl önce #
  10. çok teşekkür ederim arkdşlar sonunda becerebildim..eyw

1 yıl önce #
  11. @eylultoprak
    arkadaşın problemi bende de var burada anlattıklarınızı uygulamak istedim ancak kullandığım temanın header.php dosyasında page diye bir ksım yok kaldı ki default temaya da dediklerinizi uygulamama ragmen herhangi bir sonuç alamadım sayfa hata verdi.
    benim yapmak istedigim ust kısmdaki sayfalar kısmına bir sayfa oluşturmak bu sayfanın linki subdomain linkim olacakç
    yardımmcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler

1 yıl önce #
  12. burdan yakın

wp_list_pages bunu bulup sağ yada sol yanına yada kodu nerde göstermek istiyorsanız oraya koyun oluşturduğunuz sayfların sağında yada solunda olmasını istiyorsanı verdiğim kodu temanızda bulun.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.