Nisan ayında da bir blog kurmuştum. Zamanın en son sürümünü yüklemiştim. Bu kadar yavaş değildi. Aynı sürümü Dün tekrar kurdum inanılmaz derecede yavaşlamıştı. Sorun bendedir diye düşündüm ve arkadaşlarıma linki verdim. Onlarda çok yavaş dediler. Bir sayfa 25-30 saniyede açılıyor. Sorun serverdadır diye düşündüm ama serverdaki diğer tüm sistemler sorunsuz ve gayet hızlı çalışıyor. Daha sonra buradan dün son sürümünü indirdim. Sıfırdan kurdum ama yavaşlık devam ediyor. Daha önce böyle değildi. Blogumda sadece 1 yazı var. Forumdaki diğer arkadaşlarda bu durumdan şiakyetçi. Buna kesin bir çözüm var mı? Varsa burada paylaşır mısınız?
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
Blogum çok yavaşladı
(7 mesaj(lar))-
Tarih: 1 yıl #
-
http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/2348?replies=5
yavaş diye bi arama yaptırın..
Tarih: 1 yıl # -
Lakin buradaki çözüm php kodlarının hızlanması için.
Bu nedenle olabilirmi ? dedim, anılan dosyalar hızlanırsa sitede hız kazanmazmı.
tabiki hızlanıyor. Fakat iki çeşit soruna çözüm bulmak gerekli
1. Bu ayarları yapmaya her host izin vermeyebilir.
2. Bu hızlandırma işlemi ile veritabanını hızlandırmak mümkün değil. (Eğer veritabanında ise sorun)Eğer bana sorarsanız bu ayarlama ile blogum gayet hızlandı. Ama yazılar çoğalınca veritabanı şişince nasıl birçözüm bulacağım bilemiyorum.
.httaccess kuralı hakkında küçük bir not;
httacces kuralları çok fazla hit alan sunucularda server cpu kullanım oranını yukselttiği hakkında bir bilgi almışdır.. hiç bir sunucu sahibi bu tür yazım kurallarını çok sağlıklı bulmuyor.
Tarih: 1 yıl #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
Destek sorusu değil