WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Resimlerde link efekti

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce zeminkat tarafından başlatıldı
  • zeminkat tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Selam arkadaşlar,

ben siteye wp-lightbox2 kurdum ama fotobook oluşturmadım.. burdaki wp-lightbox2 kurmam daki amaç kendi hostuma attığım resimleri eklenti sayesende göstermek ve oldu tamda istediğim gibi ama resimlere link verdiğim zaman mavi çerceve oluşturuyor, bunu css'den ayarlamaya çalıştım ama olmadı belkide hata yapıyorum. bilgisi olan varmı acaba,

resim

1 yıl önce #
  2. eğer css olayı varsa burda bordercolor yada border kelimelerini bi arat bakalım.. #lightbox a img{ border: none; } bu içinde birde jc dosyalarında bordersize yada border'i bi bak istersen. gerçi temanızın css'inden kaynaklı olabilir birde.

1 yıl önce #
  3. bilgilerin için tşk ederim ama inanki defalarca kontrol ve denemelerden hiç bir sonuç almadım, neyse herşeyde bi hâyır vardır.

1 yıl önce #
  4. Buradan yardım alabilirsiniz.

1 yıl önce #
  5. Harikasın @canarkadaş tşk ederim
    çok işe yaradı..

1 yıl önce #
  6. sitenin iç kısmı hariç neresine resim koyarsam koyayım böyle kenarlık vermiyor..
    Ama sayfa içine yada yazdığım bir makaleye eklediğim resim'e link verince hemen etrafında cerceve yaratıyor...

bakayım dedim dier taraflarda aynımı diye ama dediğim gibi sidebar, footer, header fark yok nereye koyarsan koy cerceve oluşmuyor...
    bir tek sayfa içi veya yazıda oluyor

1 yıl önce #
  7. Css nizde content bölümünde de daha önce yaptığınzı denedinizmi.

1 yıl önce #
  8. tşk ederim...

Genel olarak bir style tag ile sorun kökten çözüldü (:

Lazım olabilir...

<style>
    <!--
    img{border:0px;}
    -->
    </style>

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.