WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Default temada sorum olacak

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce bogac tarafından başlatıldı
  • gevv tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. merhaba arkadaslar ben wordpress ile yeni tanisan biri olarak kesfettikce hosuma giden bir blog sistemi görüyorum siteden indirip gerekli kurulumu yaptim ve suan temam default tema Yalniz bir sorun var 1. sorun temadaki basligin altinda Bir başka WordPress blogu. yaziyor bunu nasil tamamen silerim yada degistiririm. 2.sorun ise orada yazan yerin arka plani mavi renk ben oraya o ebatta kendim güzel bir resim eklemek istiyorum nasil eklerim yardimci olan yada olmayan herkeze tsk ederim

iyi calismalar

1 yıl önce #
  2. 1. siteniz/yönetim/tercihlerden "Slogan:" kısmından değiştirebilirsiniz.
    2. burada verilen adreslerden tema beğenip indirin, sunucunuz/wp-content/themes e atıp siteniz/yönetim/görünümden o temayı seçin o zaman bu tür isteğiniz olursa yazarsınız, defaultu kullanacak değilsiniz herhalde, zaten temayı çökertmişsiniz.

1 yıl önce #
  3. Canarkadas yanlis anladin ben simdi default temayi kullaniyorum ya. Vipturk yazan yer varya tepedeki. arkasi mavi arka plan rengi olan yere ben kendi herhangi bir resmi koymak istiyorum onu nereden koyabilirim diyorum Bkz: www.photoshop-tr.com gibi.

1 yıl önce #
  4. Yanlış anlamadım, default temayı 1,2 güne kadar bırakırsın şimdiden üstte verdiğim adresten bir tema indir o tema üzerinde değişiklik yap demek istedim, yok ben resmi değiştireceğim diyorsan, dediğim gibi forumda arama yapmalı veya buraya ve burada anlatılan "Header da Logo Kullanımı;" başlığına bakabilirsin, ayrıca default temanın siteniz/yönetim/görünüm/ de "Üst Kısım Resim ve Rengi" diye ayarlarıda vardır.

1 yıl önce #
  5. hazır konu açılmışken :) hep soracagım unutuyorum :)

""Kullanıcı adı Bir başka WordPress blogu"" yazılarını bende sildim hosuma gitmemişti ama silince sayfa çubuğunda blogun adresi görünüyor nasıl degiştirebilirim ?

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.