Merhabalar ,swf uzantılı bir dosya yüklemek istedim siteme fakat hata verdi. forumda araştırdım cool player diye bir şey varmışta linkine ve açıklamasına ulaşamadım.. yardımcı olabilecek varsa sevinirim (:
Merhabalar ,swf uzantılı bir dosya yüklemek istedim siteme fakat hata verdi. forumda araştırdım cool player diye bir şey varmışta linkine ve açıklamasına ulaşamadım.. yardımcı olabilecek varsa sevinirim (:
cool playeri kurduktan sonra yaz bölümünde coolplayer butonu oluşuyo butona tıkladıgınızda kucuk bir pencere çıkıyot oraya .swf nin adresini yazıyorsunuz tamam diyorsunuz
cool player eklentisini indirdikten sonra kod yazacak mıyım?:)
canarkadas abi hangi kodlar?
cool player kullanacaksanız koda gerek yok
gevv teşekkürler abi o zaman kurayım (: çünkü kod işine girdim mi çıkamıyorumda (:
canarkadas abi hangi kodlar?
Pardon üstteki mesajı düzelttim eklenti kullanmadan yapman gerektiği zamanlarda olabilir.
evet dogru :) Tavsiye ederim açıklamalar sayesinde bloguma flash bir menü ekledim çokta güzel oldu
gevv sağolasın.
aslında daha iyi yazı editöründe code butonunna tıklıyorsunuz
<embed quality="high" height="603" width="876" src="http://worldarchivetr.com/resim/svf/fotobook.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed>
bu kodları hemen ardından yaoıştırıp tekrar code butonunna basıyorsunuz
sonrasında ---src=--- linkini ve ----height= width=--- değerlerini belirliyorsunuz ben swf dosyalarında denedim sorun yok eger youtube linklerindede çalışırsa coolplayeri kaldırıp bu yöntemi kullanacagım ne kadar az eklenti okadar az sorun :)
Sitelerde, mesela youtube da embed kodları hazır zaten, bir düzenleme yapmadan kod sekmesindeyken yazı editörüne yapıştırıyoruz o kadar, bende 50 den fazla eklenti var sorun yok :) .
Bu sıralar eklentiler ile başım dertte :) ondan canarkadas :d
aslında bende çözümü buldum (: imageshacke yükleyecem link verecem (:
coolplayer'in adresi budur.. rpc 'yi plugin klasorune kurup tercihlerden ayar yapmayı unutmayın..
Abicim teşekkürler hallettim ya da sayılır (:
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.