WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Veritabanında tr karakter hatası

(3 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce bymmx tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Merhaba,sitedeki bazı yazıları google da aratıp bulduğum zaman ve tıkladığım zaman eğer konunun başlığında türkçe karakter varsa site açılınca sitenin üstünde altta verdiğim hataları veriyor bunun gibi birkaçtane hata mesajlarının sonundada site normal olarak görünüyor.
    Bunun anlamı ve sebebi nedir acaba,Permalikle uğraşırken olmuş olabilirmi,önceden varmıydı bilemiyorum hiç googledan girmeyi denememiştim.
    Türkçe karakter olmayan konu başlıkları normal şekilde çıkıyor.
    Ayrıca siteye direk girip istediğim konuyu açıyorum hiçbir proplem yok googldan girince oluyor.
    Forumda aramama rahmen sonuç bulamadım.Teşekkürler

Hata mesajları:

WordPress veritabanı hatası: [Illegal mix of collations (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,COERCIBLE) for operation '=']
    SELECT count(keywordID) from wp_Counterize_Keywords where keyword = 'wordpress için sweet dreams teması'

WordPress veritabanı hatası: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1]
    update wp_Counterize_Keywords set count = count + 1 where keywordID =

WordPress veritabanı hatası: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 1]
    INSERT INTO wp_Counterize_Referers (name,count,keywordID) VALUES

1 yıl önce #
  2. Merhaba,
    Sorunun nereden kaynaklandığımı buldum ve paylaşmak istedim sorun permalinkte filan değilmiş 2 gün önce eklediğim Counterize II eklentisinden kaynaklanıyormuş onu kaldırınca sorunda kendiliğinden düzeldi.

1 yıl önce #
  3. phpmyadmin'den Counterize II table'arını silin. Eklentiyi tekrar yükleyin.. Kaldırmak zorunda Kalmayacaksınız :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.