WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yerel sunucudan uzak sunucuya aktarma

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce layezal tarafından başlatıldı
  • layezal tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. Bir host aldım fakat localhost umu oraya nasıl aktarıcağım.Ayrıca ücretsiz host aldım.Sitem siteadı.com şeklinde olması mümkünmü ?

1 yıl önce #
  2. ylcncn
    Üye

mysql dosyanızı taşımak için phpmyadmin yüklüyse oradan dışarı aktar seçeğini bulun ve veritabanınızı sql dosyası halinde dışarı çıkarın. sonra bu sql dosyanızı yeni hostunuzdaki phpmyadmin'den içeri aktar diyerek tekrar yükleyebilirsiniz. localhosttaki tüm dosyalarınızı bir ftp programı yardımıyla yeni hostunuza aktarın mesela filezilla. ve wp_config.php dosyasını yeni hostunuzun size verdiği bilgilerle güncelleyin. hostunuzun nameserver özelliği varsa siteadi.com şeklinde bir adres satın alıp oraya bağlayabilirsiniz. kolay gelsin

1 yıl önce #
  3. sql dosyasını aktardım wp_config.php aktarıldı.Fakat sayfamda hala sorun var.

1 yıl önce #
  4. dediğiniz gibi sql dosyasını dışa aktarıp bilgisayarıma aktardım.Kendi hostumdaki phpmyadmin linkine tıkladığımda karşıma bağlan menusu gibi bişey çıkıyor.kullanıcı adı ve parola istio giriyorum Bağğlanmıyor.Acaba sorun neden kaynaklanabilir?

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.