WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Permalinkler hakkında

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce bonjurkes tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. bonjurkes
    Üye

Merhaba,

Benim permalinkler ile ilgili bir sorunum var. Permalink ayarlarını,

Özel, aşağıda belirleyin

Özel yapı: /%postname%

şeklinde yaptım. Fakat mesela herhangi bir kategoriyi görmek istediğim zaman, o kategorinin içinde bir yazı olmasına rağmen: Bulunamadı
    Üzgünüm, fakat aradığınız bilgi burada değil hatası veriyor.

Permalinki normal haline (ilk seçenek p=xxx şeklinde olan) çevirdiğimde ise sorun düzeliyor.

Rica etsem kullandığınız permalinkleri burada paylaşabilirmisiniz?

1 yıl önce #
  2. arama yapın. kalıcı bağlantı yada permalink diye.

forumda yeni iseniz size bir tavsiye.. forum arama kutusunu kullanın bir kaç defa farklı kelimeler ile bulamazsanız burdan sorunuzu paylaşın.. daha sizin sorunuzun beş konu aşağısında cevapladım bunu.

1 yıl önce #
  3. bonjurkes
    Üye

arama yaptım.

forumda yeni değilim, tavsiyeniz için teşekkür ederim. arama kutusunu kullanmayı çok şükür biliyorum.

5 konu aşağıda cevaplamış olduğunuz konu ise farklı.

Şöyle detaylı bir şekilde açikliyim.

Deneme kategorisi altına Merhaba başlıklı bir yazı yazıyorsunuz. Daha sonra sağ taraftaki kategori listesinden Deneme adlı kategoriye tıklayınca, üzgünüm aradığınız bilgiye ulaşamadım hatası veriyor. (404 hatası değil, sadece wordpressin geçersiz url de vermiş olduğu hata. htaccess ile ilgili bir sorun da yok.

İşin garibi, konunun devamını okumak istediğinizde konu başlığına tıklayınca da aynı hatayı vermesi. Şuanda sorun düzeldi, hiçbirşey de yapmadım üzerine üstlük.

Madem konuyu açtım bari sorulmamış bir soru soruyim. Herhangi bir kategoriye tıkladığımda, adres.com/category/kategoriadi şeklinde listeliyor. Bu adresteki category yi kategori olarak değiştirme şansım var mı acaba?

1 yıl önce #
  4. artı olarak kalıcı bağlantı

5 değil sondan birinciymiş

daha önce sorulmuş olan sorunuzun cevabı burdan

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.