WordPress Türkiye Forumları » WordPress Türkiye

WordPress 2.2.2 sürümü

(16 posts)
  • 11 ay önce eylultoprak tarafından başlatıldı
  • gevv tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Wordpress'in 2.2.2 sürümü açıklandı..

Bir güvenlik sorunu tespit edilmis.. bir kaç buğ temizlenmiş..

Ayrıntılı bilgi burdan

Yönetici notu: Lütfen yeni bir konu açarken etiketleri virgülle ayırarak yazın; etiketler düzenlendi. [Hasan]

Tarih: 11 ay #
  2. Güzel iş eylültoprak saol. Hemen upgrade yapalım.

3. evet hemen yapılabilir.. dil dosyamız nede olsa standart artık :)

ama wordpress-tr ekibi uyuyor sanırım daha :)

4. bu yükseltme öncekinde oldugu gibi

Yükseltme Gerekmiyor

WordPress veritabanınız zaten güncel!

diyor normal bir durummu acaba _?

5. :) hiç bir fikrim yok dün gece çıktı sanırım güncelleme.. gelişmeleri beklemek lazım.. yanlız bir sürü açık var arkadaşlar bu sefer durum ciddi.

6. gevv sanırım db yükseltmesi olmadığında böyle bir şey istemiyor.. wp 2.2.2 olarak geçiyor.. ben şimdi bir başka yerde denedim sorun yok.. zaten genel olacak php dosyaları ile ilgili bir problem.. update edilebilir gibi geldi.

isterseniz ingilizce sürümü indirip languages klasorunu atınca bir problem olmadı :)

7. Merhaba, tatilde olduğumuzdan Türkçe sürüm gecikti bu sefer; kısa bir süre sonra Türkçe sürüm 2.2.2 de indirilebilir olacak.

8. :) hasan abi ben denedim abi oldu güzelde oldu dil dosyasını atınca sorun çıkarmadı..

9. Evet, dil dosyasında bir değişim yok; ama Türkçe sürüm kullanıcılarının Türkçe sürüme yükseltme yapmalarını tavsiye ederim.

10. :) ben aksini yaptım... desene.. sebep nedir peki. bu yüklemede anladığım kadarı ile database dokunmuyor..

11. Dil dosyası dışında üzerinde düzenleme yaptığımız dosyalar var, o yüzden. Ama bir sorun yaşamazsınız, bazı yerler Türkçe olmaz sadece.

12. Kimileri için sorun çıkarmayacağını sanıyorum..

kolay gelsin iyi tatiller..

13. Şu an itibariyle indir sayfamızdan 2.2.2 Türkçe sürümü indirebilirsiniz.

14. yeni kurduğum blogu upgrade ettim ama bi bloğum daha war eklentiler falan biraz fazla ve gerçekten uğraşmıştım. Bİ sorun olursa falan kaybetmek istemiyorum. Ve gördüğüm kadarıyla db'de herhangi bi değişiklik yapmıyor bu upgrade sadece dosyalar değişmiş sanırım. Acaba elle upgrade yapmanın bir yolu varmı?

15. burası olur ama bilmiyorum nasıl olur :)

bir sorun olacağını sanmıyorum.. db yedekleyin dışa aktar yapın.. sonra update kurallarını uygulayın 5dk update ettim şuanki sitemi.

16. update yaparken eklentileri kapatmayı unutmusum :) sorun olmadı ilerde sorun çıkartmaz umarım

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.