WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Site canavarları

(3 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce alaca93 tarafından başlatıldı
  • utkuts tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. evet konu başlığım bu. kısaca site tasarımı yapabilen arkadaşları buraya davet ediyorum. ben bu işten yani site yapımı, html,vs. hiç anlamıyorum. anlamadığım halde bir haber sitesi yaptırmaya karar verdim. bu işle ilgilenen kişi uzman diye tanıştırıldı. sitem www.haberyenigun.com bir inceleyen olursa benim adfıma mı bilmiyorum belge desen yok, sistem için 500 ytl artı el emeği vs. anlayacağınız bayağı bir para vermeme rağmen son zamanlarda günde 20 defa site kapanıp açılıyor nedenini kasa da virüs olduğunu bu yüzden siteyi domain aldığı yerden yönlendirme yapması gerektiğini o sitenin de şim,di yönlendirme hizmeti vermediğini vs bahaneler ile geçiştiriyor. bu konuda acilen bir uzman arakadaşa ihtiyacım var . şimdiden foruma katılan ve yaRDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER.

Yönetici notu: Lütfen yeni bir konu açmadan önce ana sayfamızda sabit olarak duran forum kuralları ve forum kullanımı konularını okuyun, çöpe atılan konuları inceleyin. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. host firmanızı değiştirip size yapılan tema dosyanızı almanızı kendi işinizi kendi görmenizi tavsiye ederim.. hiç bir şey bilmeden wordpress ile güzel şeyler yapılabilir. forumda bunu yeterince destekliyor.

1 yıl önce #
  3. kendi işinizi kendi görmenizi tavsiye ederim..

Aynen katılıyorum. Önce bi html kitabı indirin biraz karıştırın. Sonra siteyi boza düzelte boza düzelte öğrenirsiniz.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.