WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

kategoriye göre resim

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce pilaki tarafından başlatıldı
  • ygtnomaam tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. temada arkaplan resmini kategoriye göre değiştirmek istiyorum..bunu nasıl yapabilirim..belli bir eklenti olacağını zannetmiyorum ama kodlarla ugraşmam gerekirse bu nasıl olur?

1 yıl önce #
  2. evet ya ben de merak ediyorum..düşündüm ama çözemedim..var mı cevabı bilen?

1 yıl önce #
  3. Şu temayı incelerseniz istediğinize benzer bişeyler var. Bunu uyarlayabilirsiniz incelemenizde yarar var.

1 yıl önce #
  4. burada seçim elle yapılıyor..sadece arka plan değişiyor..benim istediğim yazılan yazının kategorisine göre değişen bir resim..

1 yıl önce #
  5. şimdi boş bir sayfada bunu yapsaydınız "if" le çok basit olurdu sanırım. işte eğer 1. kategoriyse arkaplan siyah olsun gibi. ama burda işin işine css giriyor. onu da sanırım şöyle halledebilirsin.

header.php deki css çekme kısmını sil ve onu page.php hariç sayfalara yapıştır.

sonra style.css yi aç. onun içinden arkaplanla ilgisi olmayan tüm kodları kopyala, page.php ye yapıştır. sonra da en yukarda dediğim yöntemi kullan.

evet tamamen sallama bir yöntemdir. ama illa yapıcam diyorsan sanırım bu yöntemle sonuca ulaşabilirsin.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.