WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yorum Gösterimi

(6 posts)
  • 9 ay önce bakiyyebemolu tarafından başlatıldı
  • krunch tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Yorumları birbirinden ayırmak amacıyla css kodlarında ".alt" etiketiyle değişiklikler yapabiliyorum. Ancak sonra gelen yorumlar sayfanın genel yapısına uygun düşüyor. Örneğin sayfa yapısı kırmızı, ilk yorum (alt etiketli) mavi, ardından gelen yine kırmızı gibi.
    İşin css kısmında bir problem yok ancak comments dosyasına o kırmızı olan yorumu da değiştirmek için nasıl bir kod eklemeliyim?

Bir de admin yorumlarını farklı göstermek istiyorum. AuthorHighlight eklentisini doğru olarak çalıştırmayı beceremedim. Bunun için tavsiye edebileceğiniz bir eklenti veya kod var mı?

Tarih: 9 ay #
  2. krunch
    Üye

bugüne kadar yayınlanmış yorumları tümden kaldırmanın ve bloğu yorumlara tümden kapamanın bir yolu var mıdır? wordpress'in kendinde kayıtlı olan bloglarda bu nasıl mümkündür, lütfen yardım edin:(((

3. wp-admin/options-discussion.php

yorumlarıda elle silersiniz artık...

4. krunch
    Üye

blogspot'da yorumları tümden gizleme seçeneği var oysa ki. neden wordpress'te böyle bir güzellik yok?:(

5. comment.php 'den gerekli yerleri silince oluyor :) ama arkadaş free olarak kullandığı için bu seçeneği yok.. hadi onuda geçtim database 'den bile silebilir.. birincisi daha mantıklı :)

6. krunch
    Üye

evet maalesef free kullandığım için böyle bir lüksüm yok. tek tek elimle de binlerce yorumu silemiyorum haliyle. 1 yılda toplam 15 mb'ye ulaşan database'i de yeni bir hosting alıp oraya aktarmam gerekecek her durumda. blog'un var mı derdin var durumları başgösteriyor maalesef:(

yardımların için teşekkürler eylül!

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.