WordPress Türkiye Forumları » WordPress Servisleri

HTML sayfa içinde blog başlıklarını sunmanın yolu?

(6 posts)
  • 9 ay önce krunch tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. krunch
    Üye

Merhaba,
    Maalesef yeterli teknik bilgim olmadığı için sınırlı sayıdaki temasıyla kendi sitesi üzerinden Wordpress.com uzantılı bir bloğum var. Ve ben bu bloktaki haber başlıklarını, kendi .com uzantılı sitemdeki ana sayfamda "son 10 haber" şeklinde otomatik görünmesini istiyuorum. Böyle bir javascript varsa, kodu nedir? Tam ifade edememiş olabilirim ama sanırım anladınız, basit birşey, birçok yerde var, ama Wordpress blogları için bu nasıl mümkün?

yani özetle, feed'lerimi normal bir site içinde nasıl yayınlayabilirim?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Tarih: 9 ay #
  2. mevcut feedlerini bileşen yada widget dediğimiz menulerden rss ekleyerek yapabilirsiniz.

3. krunch
    Üye

hayır hayır, bahsettiğim bu değil. o olayı blog'un sol tarafında zaten gösrterebiliyosun. bu olayın "kaynak kodunu" merak ediyorum, çünkü bu rss eklemesi için otomatik form çıkıyor, oysa ben bu rss gösterimini normal bir htm'nin içinde yapmak istiyorum, böylece o sayfada blog'umun başlıkları da otomatik olarak çıksın istiuyorum. yine mi açıklayıcı olamadım?

4. krunch
    Üye

neden hiç kimse yardım etmiyor anlamıyorum, sitelerinde bunu yapanlar bunu nasıl yapıyorlar?

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarını okuyun, bu şekilde gereksiz mesaj göndermeyin, aceleci davranmayın. [Hasan]

5. oldun. yardım ederler. niye etmesinler.. ya bilmiyordu kimse ondan cevap yazmıyordur.. normal forumlar gibi yok bilmiyoruz yazıp ortalığı kirletmeyiz.. yazanlarınkide silinir zaten.

bekleyin acelici ve ısrarcı olmayın.. bir yandan sizde araştırın.

6. sorunun cevabı.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.