WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

css.sevban.com

(3 posts)
  • 11 ay önce peex tarafından başlatıldı
  • amorphinejazz tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Bir CSS galerisi yaptım. Ayrıca web tasarım işi ile ilgilenenler için faydalı linkler ve haberler de mevcut site de. Her türlü yorumunuzu bekliyorum.
    http://css.sevban.com/

------------

Aslında yaklaşık 2 sene önce yaptığım fakat karşılaştığım bir kaç multiple loop problemi yüzünden vazgeçtiğim bir şeydi bu wordpressten CSS galerisi yapma fikri. Yaklaşık bir hafta önce tekrar başladım yapmaya. Yine multiple loop kullandım. Ana sayfada üstteki loopta sadece galeri kısmı ile alakalı olan kategorileri gösteriyorum. Haberler kategorisi ise sayfanın altında ayrı olarak gösteriliyor. Bunu ilk başta query_posts("cat=-3"); tagını kullanarak yapmaya çalıştım. Bu "kategori 3 e ait olan yazıları gösterme" anlamına geliyor. Alt kısımda da query_posts('category_name=haberlert&showposts=6'); diyerek haberler kategorisinden 6 yazıyı göstermeye çalışıyordum. Fakat ne zaman haberler kategorisine yeni bir şey eklesem üst taraftan bir yazı kayboluyordu. Uzun uğraşlardan sonra bunu da Front Page Excluded Categories plugini ile hallettim :) İlerleyen günlerde belki bu multiple loop olaynı açıklayan bir makale yazabilirim.

Tarih: 11 ay #
  2. göze güzel geldi.. aklıma da güzel gelir umarım.

3. evet fena değil web crem tarzında bişi yapmaya çalışmışsın,fakat tasarım yönünün zayıf olduğunu söyleyebilirim,renkler ile biraz oynarsan ve hakkında kısmı ile site ekle kısmını çıkarırsab,sadece iletişim olarak yönlendirip site ekle kısmınıda iletişimde belirtirsen daha profesyonel ve kült bişi ortaya çıkarabileceğini düşünüyorum,böle bişeye ihtiyaç var.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.