WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

yazı ekleme text editör sorunlu

(11 posts)
  • 9 ay önce boran101 tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. merhaba arkadaşlar. wp admin panelinde yeni bir blog eklemek için yaz kısmına girdiğimde eidötüm ekrana geliyor. editörde normalde bir kod görünümü bir de görütnü sekmesi var. ancak benim wp admin panelimde ki editörde sadece kod kısmı var. 3 wp sitem var 4. ü de aynı kurulum işlemlerini yapmama rağmen editörümün görünüm sekmesi yok. görünüm sekmesini ne şekilde geri getirebilirm. ya da editörümü normale nasıl dönüştürüüm diye sorayım.

Tarih: 9 ay #
  2. ie yada ff de javascript açık olduğuna emin olun..

sonra

3. onunla alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum. çünkü aynı anda diğer wp sitelerimin admin panellerine girdiğimde editör gayet normal fakat sorunlu sitemde ki editörüm sadece kod görünmünde kalıyor.

4. bu site hangi site acaba..

5. www.tenisoyna.com sitesi.

6. kullanıcı adı deneme sifre deneme açığ yazı editörü gibi bir yetki verir misin 10dk 'lığına

7. hemen veriyorum

8. editör ekranında sorun yok adminde sorun var
    şimdi sana deneme kullanıcısını açtım. kontrol için giriş yaptım. editör girişinde ki yaz ekranı editörü sorunsuz. ama admin kullanıcısı ile giriş yaptığımda sorun çıkarıyor malesef.

9. profilden yazı editörünü seçili olsun hala olmuyorsa tarayıcı one belleğini silin bende düzgün bir şekilde.

kullanıcıyı siler misiniz..

10. tamamdır. ne kadar ufak bir detayı kaçırmışım. utandım şimdi. neyse öğrenmiş oldum. çok teşekkür ederim arkadaşım saolasın.

11. aslında arama sonuçlarını eğer okusaydınız yapardınız.. kafanızın dalgın olduğunu düşünerek tek tek yazıp ispat etmeyi seçtim... :)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.