WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

GlossyBlue 1.3 temasında banner ekleme

(9 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce burakbudak tarafından başlatıldı
  • burakbudak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. arkadaşlar ben blogumda [bkz.] GlossyBlue 1.3 temasını kullanıyorum temamın üst kısmına aynı boyutlarda bir banner eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ...
    ya da daha önemlisi bunu yapabilir miyim?

eğer oluyorsa değiştirmem gereken yerleri ve de ekleyebileceğim bannerin boyutunu yazarsanız çok memnun olurum ...

1 yıl önce #
  2. buyrun

header.php içinde temanda .. < ?php bloginfo('url'); ?>
    < ?php bloginfo('description'); ?> olanlarıda düzenleyerek resmi daha guzel gostere bilirsin.

1 yıl önce #
  3. şimdi tam anlamadım verdiğiniz resim banner boyutu için mi? yoksa farklı bir şey için mi?

bir de ben ekleyeceğim banner kodlarını nereye ekleyecem :S zahmet olmazsa biraz daha açıklarsan çok sevinirm eylultoprak

1 yıl önce #
  4. Sizi yönelendirdiği resmin adını vererek aynı yere başka resim atacaksınız, o sizin bannerınız olacak demek istedi sanırım.

1 yıl önce #
  5. ama o verdiği link tema düzenlediğim yerde yok ki
    malesef hala anlayamadım ...

1 yıl önce #
  6. istediğiniz resmi onla değiştirin. hepsi bu.. eğer resmin üstünde çıkacak yazılar var ya site adı vs.. onları kaldırmak için tema dosyasında söylediklerimi kaldırın.. yada tercihlerden silin size kalmış.

anlamayacak bişi yok resmi resimle değiştirin.

1 yıl önce #
  7. ya onu biliyorum :) ama yani resmin linki nerde ben onu anlayamadım onu soruyorum
    sizdeğişmesi gereken resmi verdiniz de linkin yerini söylemediniz ...
    hangi dosyada header.php de mi?

1 yıl önce #
  8. http://www.burakbudak.com/wp-content/themes/glossyblue_1-3_tr/images/header-bg.jpg

Bu adreste, yani temanız ın images dosyasında header-bg.jpg diye resim var siz kullanacağınız resme header-bg.jpg adını verip temanız images içine atacaksınız, bu resmin linki, temanız/style.css de header-bg.jpg diye aratın odur, yada dediğiniz gibi header.php dede olabilir.

1 yıl önce #
  9. hımmm... anladım gibi sağolun ...

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.