WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

WordPress veritabanı hatası

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Fikir tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Fikir
    Üye

Bugün Wordpress 2.2.2 sürümünü kurdum. Freshy temasını yükledim şöyle bir hata verdi:

WordPress veritabanı hatası: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1]

Hemen altındada şu tablo vardı.
    hata

Birde üstteki menüde "Anasayfa" ve "Hakkımızda" Linki arasına "Forum" Seçeneğini nasıl ekleyebilirim.menü

1 yıl önce #
  2. http://www.wordpress-tr.com/indir/rehberler

burda canarkadasın hazırladığı döküman wordpress yeni başlıyorsanız yardımcı olacakdır.

site adresiniz nedir.. her temada mı yoksa bu temaya özel mi.. eklenti var mı hiç.

1 yıl önce #
  3. Fikir
    Üye

Default olarak gelen K2 temasında sorun gözükmüyor... Freshy temasında oluyor... Hiçbir eklenti yüklemedim ve etkinleştirmedim...

site adresim: www.fikiratlasi.net

1 yıl önce #
  4. tema orda olan kodu bulup incelemelisin.yada bağlantıları kaldır bakalım olacak mı?

1 yıl önce #
  5. Fikir
    Üye

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Canarkadasın belgelerinden bilgim oldu sayenizde.

Evet sorunumu hallettim. Bağlantıları kaldırdım ve sorun çözüldü. Yeniden bağlantı oluşturduğumda ise sorun tekrar oluşmadı. İnşallah ilerde bir sorun oluşturmaz.

Sağolun...

1 yıl önce #
  6. size tavsiyem database'i yeniden kurmanız zaten işin daha başındasınız.

1 yıl önce #
  7. Fikir
    Üye

Tavsiyen için sağol... Ama dün yanlışlıkla database i sildim... Tekrar yükledim... Gene aynı hatayı verdi... Sanırım böyle idare etmek zorundayım

1 yıl önce #
  8. büyük ihtimalle tema kaynaklı sorun o zaman.. temanın yeni sürümü çıkabilir.. hatayı tema sahibine iletebilirsiniz.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.