Merhabalar , önce araştır sonra sor cevaplarını kabul etmiyorum (: araştırdım araştırmalarımın sonucu hep ingilizce sayfalarda bitiyordu ve öyle kalıyordu mecburen (: şimdi soruma geçeyim diyelimki elimde iki kategori var kategori-1 ve kategori-2 ben kategori-1 kategorisine yazı eklediğim zaman her zaman kategori-2 yazılarının üstünde olmasını istiyorum
nasıl mı?
şimdi kategori -2 yazısına yazı eklediğim zaman son eklenen olduğu için hemen kendini üstte çıkarıyor bende yok kardeşim ne olursa olsun kategori-1deki yazılar üstte olsun diyorum söz dinlemiyor yola gelmiyor. mecburen kod ve ya eklentiye başvurmak zorunda kalacam galiba yada yolu yokmu (:
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
Kategori yazıları sabitleme gibi bir şey
(6 mesaj(lar))-
Tarih: 1 yıl #
-
aslında olabilir hatta olabilir değil kesinlikle olur. ama bir kategorideki yazıların o kategoriye girilmedikçe çıkmaması sağlanabilir mi?
Tarih: 1 yıl # -
eklentiyi kurup ayarlarını bakmadınız sanırım :)
Yok abicim indirdimde şuan bazı dosyalar yüklediğim için ftp ye güçlükle erişiyorum dosyaların indirimi bitsin hemen uygulayacam (:
abicim hani küçük yapışkan kağıtlar olur işyerinde pcnin o tarafına bu tarafına yapıştırırız ya (: bu eklentiyi aynen ona benzettim. zevkli aslında ama istediğim tam olarak böyle bir şey değil.
Tarih: 1 yıl #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
Destek sorusu değil