WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Acil Yardım

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Solucan tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. Arkadaşlar Wordpress blog sayfamda tercihler kısmında blog'un dizini http://www.solucanstudios.com/blog/ olaraktı her ikiside bende birden yanlış anlamadım ve subdomain olarak yazdım www.blog.solucanstudios.com olarak birden blog anasayfasına döndü ve tema yok yazılar vs. duruyor ama ne yönetim paneline giriyor ne de başka şeye direk ana sayfaya atıyor arkadaşlar lütfen yardım edin.tekrar normal olarak ayarlamam lazım ama bunu manuel olarak yapıcam herhalde? lütfen eğer manuel olarak yapıcaksam bana dosyanın yolunu ve ismini verirmisiniz.arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok önemli mahdur oldum bütün herkeze çok kötü gözüküyor blog.

Yönetici notu: Lütfen acilen ana sayfamızda sabit olarak duran forum kuralları ve forum kullanımı konularını okuyun, çöpe atılan konuları inceleyin. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. Panelden alt domaini silmeyi denedinmi..

1 yıl önce #
  3. Panele giremiyorum ki direk blog ana sayfasına atıyor gene. Dizin olarak giriyorum değiştiriyorum tercihleri kaydet diyorum hemen blog anasayfasına atıyor yani kaydetmiyor kanımca. Manuel olarak yapıcak herhalde? ama nasıl? lütfen yardımcı olun bu sorunu hemen çözmem gerekir.

1 yıl önce #
  4. Böle bi yer varmı... blog.solucan.com adında..
    varsa bu blog olarak verdiğin alt domaini sil yani wordpress yönetimden deil, C-panel diyorum... ordan sil, ama sanırım sorun büyük normalde wp-admine giriş yapabilmen gerek onuda kabul etmiyor garip, sen yinede dediğim gibi bi host panelden alt domain sil
    kolay gelsin keşke yardımcı olabilsem

1 yıl önce #
  5. Subdomain adresini silmek ile bir alakası yok! Silsen bile değişen birşey olmaz. Wordpress sistemine manuel olarak .php dosyasını not defteri gibi bir dosyayla açıp elle düzeltmemiz gerek gibi kanımca. Lütfen yetkili kişiler hangi dosyayı düzelticeğimize bir yardım etsin...

1 yıl önce #
  6. Konu başlığınız forum kurallarına uygun olmadığı için konunuz her an silinebilir silinmeden yazayım, burada heybecom benzer sorunun buradan çözülebileceğini yazmış, sanırım sizin webde eskisiniz, hala nasıl "Acil Yardım" türü başlıklı konu açabiliyorsunuz anlamıyorum.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.