merhaba ben sayfamda wp 2.2.1 kullanıyorum. server debian sarge, vhcs paneli var, php4 , temam k2 v.0.9.6 kullanıyorum. başak bir ayrıntı lazım değil herhalde.
Gelelim soruna : sitede UTW. simple viewer, Simple tagging eklentilerinden hangisini etkinleştirmeye çalışırsam çalışayım sonuç aynı "Eklenti etkinleştirilemedi, çünkü önlenemeyen bir hataya sebep oldu. hatası" artık birinden yardım bekliyorum etiketsiz bir blog düşünemiyorum etiketsizlik canıma tak etti yeter bea :(
WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler
Eklenti etkinleştirilemedi, çünkü önlenemeyen bir hataya sebep oldu
(6 mesaj(lar))-
Tarih: 1 yıl #
-
Eklentilerin son sürümünü deneyebilirsiniz, başka temalarda deneyebilirsiniz, tüm eklentileri etkisizleştirip sadece ilgili eklentiyi etkinleştirmeyi deneyebilir, eğer etkinleşirse çakıştığı eklentiyi bulmak için, eklentiyi etkisizleştirip, diğer eklentileri tek tek etkinleştirip arada ilgili eklentiyi tekrar etkinleştirebilirsiniz, bu vesile ile 2.2.2 sürümüne buradaki anlatıma göre geçip, öyle deneyebilirsiniz.
Tarih: 1 yıl # -
hımmm.. şunu dener misin.. bir hangi eklenti bunu yapıyorsa.. notepat++ ile aç hepsini seç kes ve kodlama türünü değiştir sonra kestiklerini kodlaması değişmiş olarak kayıt ettiğin dosya yapıştır server at öyle dene..
yani :)
önce ctrl+a ctrl+x, kodlama türünü değiştirin:. ctrl+s en son olarak ctrl+v ve ctrl+s
anlatttım sanırım ;)
Tarih: 1 yıl # -
Aynı sorunu bende PostRatings eklentisini kurmaya çalışırken yaşadım. Ne yaptıysam ne ettiysem bir çözüm bulamadım. Bu sorunun halledilmesi konusunda yardımcı olabilecek birisi varmı ?
Tarih: 2 ay # -
Wordpres sürümünüz nedir, bu hata eklentinin Wordpress sürümünüzle uyumlu olmadığında ve başka eklenti ile çakışma yaptığında olur, WP-Ratings eklentisinde bunun dışında hata olmaz, buradan eklentinin son sürümünü indirip deneyin..
Tarih: 2 ay # -
Teşekkürler sürüm yükseltmek işe yardı..
Tarih: 2 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
Destek sorusu değil