resim eklediğimde yazı herzaman resmin altında başlıyor ya da iki resmi yanyana koymak istediğimde bunu yapamıyorum. lütfen yardım edin..
resim eklediğimde yazı herzaman resmin altında başlıyor ya da iki resmi yanyana koymak istediğimde bunu yapamıyorum. lütfen yardım edin..
İmajlar ile ilgili olarak kullanılan "< img src >" şeklindeki kodlar arasında herhangi bir satır atlama işlemi yapılmazsa ya da "<br/>" kodu kullanılmazsa imajlar normal olarak yanyana çıkar diye düşünüyorum.
temanın yazı bolumune verdiği genişlik ile resmin genişliği uymayabilir. Bu yüzden resimleri yeniden boyutlandırmanız gerekebilir. Yazıları yazdığınız sayfada resimlerin köşelerinden tutup sürüklediğiniz zaman yeniden boyutlandırma yapabilirsiniz. Bu şekilde küçük boyutlu resimler yan yana gelecektir. Ayrıca
tagı varsa bu resimden sonra alt satıra geçmesini sağlar.
Gördüğüm kadarıyla resimler <p > < /p> tagları arasında, ya resim ekledikten sonra entera basıyorsunuz yada hizalama yapmadan bırakıyorsunuz. Resim eklerken hizalamayı isteğinize göre sol yada sağ olarak seçip deneyebilirsiniz.
çok sağolun, ne kadar basit birşey olduğunu şimdi anladım
çok teşekkür ediyorum
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.