Evet bende türkçe dil dosyalarını /lang klasörüne yükledim. Hatta almanca lanları da sildim. Ama hala panel ingilizce. Acaba bir yere tr_TR falan mı gireceğiz.
Not: Wordpress'imin dili ingilizce.
Evet bende türkçe dil dosyalarını /lang klasörüne yükledim. Hatta almanca lanları da sildim. Ama hala panel ingilizce. Acaba bir yere tr_TR falan mı gireceğiz.
Not: Wordpress'imin dili ingilizce.
resim yükle diyorum hiç bişey çıkmıoo acaba bunu nasıl kurarızz bilen var mı ya ? yardımcı olabilir mi ?
Sistemin (e-postada da yazdığın) yeterli görünüyor, eklentinin kurlumunu tam yaptığına emin ol, eklentinin efekt ve diğer ayarlarını kontrol et, e-postandan; resimleri yüklediğin ama tıklayınca açılmadığı anlamı, buradan ise, resimlerin sunucuya yüklenmediği anlamını çıkardım, yüklendiyse yazma izinlerini kontrol et, yüklenmediyse kuruluma dikkat et, sitene ulaşmaya çalıştım ama bulamadım..
Son sürüm nextgen gallry i yükledim ve wp2.6.2 ye kurdum wp-content/gallery klasörü oluşturup klasör iznini777 yaptım ve ayrıca plugins/nextgen altındaki tüm dosya izinlerini777 yaptım ve sorunsuz çalıştı ayrıca türkçe dil dosyalarınıda lang klasörüne attım kısmen sorunsuz türkçe oldu
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.