Bağlantı var mı yok mu inanın bilmeyerek sadece sıkıntımı dile getirmek ve yardımınızı istemiştim.Yaptığım yanlıştan dolayı herkesden çok ama çok özür dilerim.Bana ışık olabilecek ve siteme yön ve renk verebilecek yardımsever bir dost arıyorum.Gerekirse hoşuma gittiği halde maddi olarak bir bedel ödeyebilirim.Amacım bilgilerimi aktarmak çok istiyorum.Yeni nesile ve genç öğrenci kardeşlerime yardımcı olmak istiyorum.Tek hatam bilgisayar bilgi ve tecrübemim olmayışı...ATATÜRK ve TÜRK VATAN VE MİLLETİNİ seven herkesden destek ve önümü açabilecek bir formatın siteme yakışır şekilde işlenmesini sadece istiyorum.Diğer tüm bilgi ve içeriği elimden geldiği kadar beslerim.Herkes den tekrar özür dilerim...Sadece hazır ve kolay bir şablon-forum istiyorum.Şık-hoş ve güzel olan bir forum....Saygılarımla...Yardımcı olabilecek samimi ve candan bir dostun yardımına ihtiyacım hepsi o kadar...HEPİNİZİN YENİ YILINI VE KURBAN BAYRAMINI en içten duygularımla kutlar.günlerinizin bir ay ışığı kadar parlak,güneş ışınları gibi berrak ve aydınlık olması dileğiyle,sonsuz saygı-sevgi ve şükranlarımı sunarak,iyi ve başarılı çalışmalar dilerim.Esen ve hoşça kalınız.
Saygılarımla...
Cavit ALVER
Em.Hava Subayı