Arkadaşlar Aragon Feveradresindeki sayfa yazıları logo altına alınarak bir panel gibi bir şeyin üzerine yazılş bunu nasıl yapabilirim.
Arkadaşlar Aragon Feveradresindeki sayfa yazıları logo altına alınarak bir panel gibi bir şeyin üzerine yazılş bunu nasıl yapabilirim.
bunu css ile halledebilirsin http://www.highdots.com/css-tab-designer/ bu siteden css menü düzenliyici programını indir kullanımı oldukça basittir istediğin menüyü oluşturdukdan sonra exprt html tarzı bi yer var yukarda ordan html yaptıkdan sonra kaynakdan style kısmındaki cssleri temanın css kısmına diğer içinde bulunan menü link konlarını da uygun kısımdaki header.php dosyasının içine koy
seçtiğin menü şekline göre sana bir iki tane gif resim vericek onlarıda temanın klasörüne atıcaksın ama images bölümüne değil direk olarak php dosyalarının bulunduğu kısma bi dene yapamazsan ben burdayım yardımcı olurum
tamam deniyorum.
sorun olursa veya halledersen yaz buraya ;)
abi dedikleri yaptım ama menü gözükmüyor onun yerine beyaz bi yer oluşuyor.
siteyi verirmisn
sayfanız da hiç bişey yok yada kodları yanlış yere koymuşsunuz
eğer header.php
style.css
ve css editorün export etiği html sayfasını koyarsanız yardımcı olabilirim
buyur header.php ye css leri de eklemişsin ondan çalışmamış eğer yazı karakterlerim bozuk diosan style.css in en üstündeki
<!--
body {
margin:0;
padding:0;
font: bold 11px/1.5em Verdana;
yı sil allta orj. olan var zaten
.gif dosyalarını .php dosyalarının olduğu yere upload ediceksin!
Abi saol oldu ama arkaplanı beyaz kaldı rengi değiştiriyorum ama fayda etmiyor
birde sitedeki yazılar gözükmüyor artık
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.