WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Sorunum var

(9 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce daglarbaglar tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. daglarbaglar
    Üye

Bir siteye girmeye çalıştığımda

WordPress kurulu degil. Kurmak icin tiklayin: install.php.

diyor.install.php ye tıkladığımda

WordPress veritabanı hatası: [Lost connection to MySQL server during query]
    SELECT count(meta_value) FROM wp_postmeta WHERE meta_key = '_mini_post'

WordPress veritabanı hatası: [Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (111)]
    SELECT * FROM wp_posts

Zaten kurulu
    Zaten WordPress kurulu gibi görünüyor. Tekrar kurmak için lütfen ilk olarak eski veritabanını tablolarınızı temizleyin.

diyor.

Ne yapmam gerek ?

Yönetici notu: Lütfen yeni bir konu açmadan önce ana sayfamızda sabit olarak duran forum kuralları ve forum kullanımı konularını okuyun, çöpe atılan konuları inceleyin; konu başlıklarınız açıklayıcı olsun, konularınızı doğru bölüm altına açın. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. site adresini verir misin?

1 yıl önce #
  3. daglarbaglar
    Üye

www.hoplayanmanda.com

1 yıl önce #
  4. daglarbaglar
    Üye

Hayır.Ben direk ne yapmam gerektiğini soruyorum.Çünkü wordpress in falan ne olduğu hakkında zerre fikrim yok.

1 yıl önce #
  5. bunu bildiğim için size döküman dosyalarının yolunu gösterdim.. verdiğim linklere bakıp tekrar gelin.

1 yıl önce #
  6. daglarbaglar
    Üye

Verdiğiniz döküman dosyasını indirdim.Fakat MySQL in,divshare uploader eklentisinin ne olduğu,ne işe yaradığı hakkındaki fikrim wordpressinkiyle bir olduğundan sıfıra sıfır eklemekten başka bir şey olmadı.Yine de uğraştığınız için teşekkürler.iyi sabahlar

1 yıl önce #
  7. iyici okuyun size temelden eğitim verilemez tabi ama elinizdekileri okup "bir çok insanın yaptığı gibi" sıfır'dan bir wordpress çok rahat bir şekilde kurabilirsiniz.

1 yıl önce #
  8. Bu şekilde baştan kurulum yapın.

Sunucu kontrol panelinde veritabaları bölümünde , yeni veritabanı, kullanıcısı ve şifresini oluşturup bir yere not edin, buradan son sürüm 2.2.2 yi indirin, indirdiğiniz son sürümü sunucunuza (httpdocs, htdocs yada publichtml içine) atın (wp adlı bir klasör oluşturup içine atmak, zamanla ana dizine atacağımız başka dosyalar veya kuracağımız başka sitelerin dosyaları biriktiğinde dağınıklık olmaması için iyi bir yöntemdir) dosyaları sunucunuza ftp programı, varsa cuteftp yada filezilla programı ile gönderin cuteftp gönderiminde hata olan dosyaları sarı renk ve hata mesajı ile bildirir, filezilla ise bağlantı kesilse bile kaldığı yerden devam etme özelliğine sahiptir, siz dosyaları üstüne yazdırarak en az 2 kez sunucunuza gönderin, kurulum dosyaları arasındaki wp-config-sample.php dosyasının adını wp-config.php şeklinde değiştirin, sonra alttaki resimdeki açıklamaya göre daha önce oluşturup not aldığımız veritabanı adı, kullanıcı adı ve şifreyi girerek değişikliklere evet diyerek config.php yi kapatın, tarayıcınızda adres satırına www.siteadresi.com/wordpress/wp-admin/install.php yazarak karşılaşacağınız mesajlara göre kurulumu yapın.
    Image Hosted by ImageShack.us

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.