WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Güncelleme sorunu

(16 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce corpuscallosum tarafından başlatıldı
  • corpuscallosum tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. corpuscallosum
    Üye

Merhabalar önce bütün pluginleri disable ettim. sonra wp-content ve wp-config haricindekileri sildim ve yeni wordpessi tekrar upload ettim. upgrade.php çalıştırdım. anaysayfa doru olarak açıldı. ama hiçbir linkim çalışmıyor.

The requested URL /ks/2007/08/07/pardus-20072-caracal-caracal-yzlenimleri/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

şeklinde hata alıyorum. nası çözebilirim. www.kirmizivesiyah.org/ks

1 yıl önce #
  2. Kalıcı bağlantıları güncelleyin.

1 yıl önce #
  3. corpuscallosum
    Üye

kalıcı bağlantıları güncellemekten kastın nedir bunu nası yapacam

1 yıl önce #
  4. /%postname%.html
    eğer linklerinizin kalıcı olarak html olmasını istiyorsanız yukarıdaki kodu wp-admin/tercihler/kalıcı bağlantılar sekmesinde özel yazılan yere yapıştırın böylelikle
    www.siteadınız.com/baslığınız.html
    şeklinde kalıcıı linkleriniz olacaktır.
    oradaki diğer tercihleri de kullanabilirsiniz...

1 yıl önce #
  5. merhaba;

kalıcı bağlantı sorunu bu..

wordpress-tr.com/indir bölümünden rehber'i indirip nasıl yapabileceğiniz öğrene bilirsiniz..

artı olarak tercihler kalıcı bağlantı yapısından yapıldığını söylemek isterim..

bu arada.. httacces dosyasını server'a göndermeniz gerekebilir..

linux kullandığınız için sizin için sorun olacağını sanmıyorum..

bir şey daha google sayfa indexlemesini önce www.siteadi.com şeklinde yapar. bu yüzden blog yazılarını bu şekilde yapılandırmanız çok önemli olabilir sizin için.. indexlenme süresini kısaltmak içindir bu..

isterseniz.. wp-admin/options-general.php wordpress url yapısını wwww.siteadi.com şeklinde değiştirerek yapabilirsiniz.. tabi bütün ks içindeki dosyaları httpdoc altına almanız lazım..

kolay gelsin.. :)

1 yıl önce #
  6. corpuscallosum
    Üye

htaccess dosyasını sildim yanlışlıkla şimdi tekrar nası yükleyebilirim. ve ben daha önceki sürüm güncellemelerinde kalıcı tercih filan ayarlamadım. şimdi neden böyle bir şeye gerek duyuluyor. ve bunun nasıl yapılacağını indir bölümünde rehber sekmesinin içinde bulamadım.

1 yıl önce #
  7. wp-admin/tercihler/kalıcı bağlantılar bağnatı yapısını seçin ilk seçeneği seçerseniz httacces gerek yok..

diğerlerini seçerseniz.. sayfanın en altında bir kod verecekdir..

onu bir txt dosyasına kopyalayın..

fe ftp''de bu txt dosyasını kök dizine atın..

sonra adını .httacces olarak değiştirin hepsi bu..

1 yıl önce #
  8. corpuscallosum
    Üye

şuanda admin panelinde herhangi bir linke tıkladığımda aldığım yanıt
    Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@kirmizivesiyah.org and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

pehh

1 yıl önce #
  9. ya httacces sorunu yada eklenti size önerim.. ftp bağlanın eklenti dizinin sonuna _ karakteri koyuyun bu eklentileri etkinsizleştirecekdir birde böyle deneyin bu arada windows sunucu mu ?

1 yıl önce #
  10. corpuscallosum
    Üye

malesef bu yöntemde işe yaramdı hayır linux sunucu windows değil

1 yıl önce #
  11. ne yaptınız böyle oldu.. yağtığınız işlemleri geri alın bence sorun bir scriptten kaynaklanıyor ama hangisi? yaptıklarınız bilemediğimiz için bir şey diyemiyorum

yani bi ihtimal bi httacces dosyasından kaynaklanıyor olabilir.

1 yıl önce #
  12. corpuscallosum
    Üye

sölediğin gibi htaccess deymiş sorun halloldu biraz kurcalayınca :) teşekkür ederim

1 yıl önce #
  13. rica ederim.. hocam bu arada bu ks olarak iptal et yazık olur sitene google amca umursamaz bak ben bunun denemesini kendi sitemde yaptım gerçekden indexlemede büyük sorun yaşadım.. sitemap dosyamız var birde :) ama bi işe yaramadı arama motorları ilk siteadi.com net org şeklinde bakıyor..

dediklerimi yaparsan taşıya bilirsin.. yada kendi gözünle görmek için bir post yaz ve anasayfadaki resmi değiştir bak bakalım hangisi daha önce index'e girecek :)

kolay gelsin geçmiş olsun bu kadar uzun kalıcı bağlantıda çok kötü bu arada onuda düzelt...

http://www.acemiblogcu.com/neden-yeni-kalici-baglanti-tipi/

1 yıl önce #
  14. corpuscallosum
    Üye

anldım. peki ks den kurtulmaya çalışim. şimdi ks yi normal root a alırsam dosyaları bu sorun çıkarır mı peki? wordpress dosyalarında herhangi bir editlemeye gitmem gerekirmi

1 yıl önce #
  15. ilk önce ks içeriğini bilgisayarını kopyala sonra bunu web sitenin kök dizine kopyalayın..

wp-admin/options-general.php wordpress url yapısını wwww.siteadi.com şeklinde değiştirerek yapabilirsiniz. sonra ks silersiniz kaldığınız yerden devam edersiniz..

1 yıl önce #
  16. corpuscallosum
    Üye

süper tamamdır bir denim bunu çok teşekkürler yardımlarınız için

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.