WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Simple Tagging - Etiketler görünmüyor

(11 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce DNS1 tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhaba

Kurulumu aynı sekopeko nun blogundaki gibi yaptım son versiyonu kurdum eklentiyi aktifleştirdim dosyaları yerine attım kodu yerleştirdim fakat

Etiketler: Hiçbiri

yazıyor.Etiket çıkmıyor.

Unuttugum bişeylermi var acaba?

Meta bölümünde görebilirsiniz.

www.forey.net

Yönetici notu: Lütfen yeni bir konu açmadan önce ana sayfamızda sabit olarak duran forum kuralları ve forum kullanımı konularını okuyun, konu başlıklarınız açıklayıcı olsun, başlık düzenlendi. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. tek tek etiket girmemiz lazımmış.zaten türkçe karakter sorunu var.sorunlu bir eklentiymiş...:S varmı çözümü acaba

1 yıl önce #
  3. Tabii, siz etiket girmeden eklenti kafasına göre etiket atayamaz. Ama varolan kategorileri aynı zamanda etiket olarak atamak için bir araç var, eklenti menüsünde. Biraz inceleyin.

1 yıl önce #
  4. Teşekkür ederim.

Peki türkça karakter sorununu düzeltmek için yapabileceğim bişey varmı.

veritabanı karşılaştırmasını utf8 yapotım bişey değişmedi

1 yıl önce #
  5. Simple Tagging eklentisinin kara tarafından Türkçeleşttirlmiş 1.6.6 versiyonunu 2 aydır kullanıyorum bir çok temada da kullandım, TR karakter hatası hiç olmadı, buradan indirebilirsiniz, yok ben Türkçe karakter sorununu nasıl çözerim diyorsanız, buraya ve buraya bakın.

1 yıl önce #
  6. Sayın canarkadas,

dediğiniz gibi silip eski versiyonunu yükledim fakat birşey değişmedi.Hatta önceki sürümü kaldırmama rağmen veritabanı kaydı kalkmamış eski eklediğim etiketlerde devam ediyordu.Bu yüzden sorun gitmemiş olabilirmi ?

Verdiğiniz linkteki db değişimini yapıp utf yaptım fakat benim etiket eklerken sorunum yok.Sadece link lerde sorun var.

http://www.forey.net/tag/G%C3%BCncel

olarak çıkıyor link.

Teşekkürler.

1 yıl önce #
  7. gayet normal.

1 yıl önce #
  8. Bu sözünüzden bu sorunun herhangi bir çözümünün olmadığı anlaşıyor sanırım.

1 yıl önce #
  9. bu bir sorun değilki çözümü olsun.. ie ve ff 'den kaynaklaniyor.. yapilacak bir şey yok kısaca google ve benzeri şeylerde sorun çıkmaz..

gönül ferahli ile yolunuza devam edin iyi seyirler.

1 yıl önce #
  10. Sizin kastettiğiniz Türkçe karakterli etiketlerin Türkçe olmayan karakterlerle değiştirilmesi sanırım. Yani "Güncel" yerine etiketin kalıcı bağlantısı "guncel" olsun istiyorsunuz.

Eklentinin eski 1.5 sürümü için Hakan Demiray bir çözüm önerisinde bulunmuştu, ama yeni sürümlerde çalışıyor mu bilmiyorum:

http://www.dmry.net/simple-tagging-15-eklentisine-turkce-karakter-destegi

1 yıl önce #
  11. hasan abi herşey düzgün arkadaşda.. sorun sadece explorer title niye türkçe karateri göstermiyor ama bunu zaten ie yada ff desteklemiyor abi ondan dediğin ile alakası yok yani.. sorun yok aslında.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.