WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Kurduktan bir süre sonra, veritabanı şişiyor

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce hakanka tarafından başlatıldı
  • hakanka tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. hakanka
    Üye

Merhabalar,

Wordpress ile uzun zamandır uğraşmıyordum, yeni bir blog açmak için wordpress'e döndüm.

Sorunum şu, wordpress'i sorunsuz kuruyorum; ancak bir süre sonra, 15-20 dakika sonra, site açılmaz hale geliyor, çok çok nadiren açılıyor, o da 3-4 dakika bekleyince.

Sorunumu, barındırma hizmetini aldığım şirkete belirttim, şöyle bir mail yolladılar:

"İlgili hata anladığımız kadarıyla, kodsal bir problem olup. Kullanıcınız siteye girdiğinde session (oturum) açılıyor ancak çıkarken session kapatılmıyor bu sebeplede bi süre sonra veritabanınız şişiyor bu sebeplede yeniledikçe 3-4 seferde bir bu hatayı alıyorsunuz. Konu bir php programcısına iletmeniz yada ürününüzün son versiyonu veya benzer bir ürünü kullanmanızı tavsiye edebiliriz. Bu tarz hazır ünitelerde bu tarz yazılım hataları olması oldukça muhtemeldir.
    "

2.2.2 kullanıyorum, sunucumun özellikleri, wordpress için yeterli..

ne yapabilirim, çaresiz kaldım..

şimdiden teşekkürler

1 yıl önce #
  2. hakanka
    Üye

2.0 ları
    2.1.3 ü hepsini denedim, yine bir düzelme yok, aynı şey geliyor başıma.

şu anda da takılmış durumda:
    www.birikiuc.org

1 yıl önce #
  3. dostum aynı problem bende de var. yorum eklenirken aslında veritabanına kaydoluyor. ama sayfanın yenilenmesi epey zaman alıyor. eğer çözüm yolu bulursanız muhakkak bana da haber verin üstadım.

www.korsansozluk.com
    korsanedebiyat@gmail.com

sunucu ile alakalı olabilir.

1 yıl önce #
  4. sağlam bir sunucuya geçin. çok sağlam.. bu kadar insanda olmuyor sizde oluyorsa bu kodsal bir problem olması imkansız..

1 yıl önce #
  5. hakanka
    Üye

cevaplarınız için teşekkürler.

bana da öyle geliyor, sunucuyla ilgili bir problem. gerçi kaliteli bi r sunucu, uzun zamandır kullanıyorum, joomla kullandım uzun süre, uzun süre kendi kodlarımı kullandım, hiç sorun çıkarmamıştı.

ancak tüm işaretler sunucuyu gösteriyor ne yazık ki.. :(
    ### bu arada şunu farkettim, kullanıcı girişi yaptıktan sonra değil, yazı yazdıktan sonra site kilitleniyor ###

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.